Калфин: Бойко Борисов да не бърза да се връща на власт

  • 15 юни 2013 09:18

  • 6964
  • 34
Калфин: Бойко Борисов да не бърза да се връща на власт
©

"Недопустим е изборът Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф ДАНС. Това назначение не мога да си го обясня и то ще доведе до последици", заяви в ефира на БТВ евродепутатът Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Според него една политическа сила не трябва да е готова на всякакъв вид компромиси. Калфин заяви, че е очевидно, че има договорки и споразумения за шефското място в ДАНС.

Евродепутатът каза още, че изобщо не познава Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. "Никога никакви контакти не съм имал с него", добави той.

"Не мисля, че правителството ща падне при създалата се ситуация. Ако беше в по - напреднал етап, може би това щеше да се случи. Всяка грешка вече ще се отразява изключително много. Това назначение ще тежи много на политическите сили", заяви Калфин.

Бившият външен министър определи още случващото се като много притеснително.

"Реформите в ДАНС бяха необходими. Въпросът е дали трябва те да бъдат завършени с назначението на Делян Пеевски", каза още Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Той заяви също така, че не знае как се приема случващото се у нас в Европа. "Не мисля, че трябва да питаме партньорите за назначенията в държавата", добави евродепутатът.

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска подчерта, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г наистина иска да се върне на власт. "Нека обаче да не бърза", посъветва той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6964 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар
Мисля

2013.06.17 | 00:46

34
А за всички дето са седнали да се занимават с бившето правителство, а не с настоящата гавра на сегашното е по-добре да си идатв техните си медии и там да пускат такива обвинения-сега темата е друга. Там влизат и заблудени и ще си получат някои положителен коментар. Много са прозрачни -речника им е един и същ и няма смисъл да цапат навсякъде. Стойте си в кочината може и да Ви вдигнат заплатите, ама свободата няма да я видите.

2013.06.17 | 00:45

33
Малко по малко излизат на яве истините за манипулациите на БСП в конбина с ДПС за изборите и завземане на властта за да си върнат изгубените позиции в държавата.За мен кукловода който дърпа конците е Доган.Добър ход беше направен с бюлетините и ТВ7 с участието на БАРЕКОВ.Този ход беше добре измислен като за бюлетините имаха подкрепа и от Цацаров за да пусне съобщение в дена на изборите че е наистина има иззети 10 палета с бюлетини и така потвърди казаното от Бареков.Видя се и какво се случи в парламента и по какъв начин си осигуриха кворум за да вземат властта и да направят правителство.Сега е наред превземането на всяка институция и държавата за да могат да си върнат загубените позиции които ГЕРБ и беше отнела.Ако е имало грешки направени от ГЕРБ и по скоро от Борисов това беше недоразумението Дянков и крадливия предател Найденов но във всяко стадо има и мърши.Друг проблем беше и грешката Цветанов да стане шеф на МВР защото сега е много лесно да се обстрелва и да се изкарва виновен за всичко.Не казвам че и ГЕРБ не са правили далавери но те са бели кахъри сравнени със злините причинени от БСП и ДПС.Та да се върнем на думата ГЕРБ колкото и зле да управляваха бяха започнали борба с фирмите на БСП и ДПС затова и беше този рев по всички медии.Най много ги заболя за Белене и защото искаха всичко да се направи по управлението на ГЕРБ и после да излязат сухи от водата.Да ама не господа от БСП и ДПС.Сега стъпка по стъпка ще излизат на яве истините за манипулациите ви.Затова и Бойко се смееше на наглостта ви да назначите Делян Пеевски за шеф на ДАНС защото вие сами се убивате и разкривате намеренията си за които иззехте властта.Сега Пеевски никой няма да го възпрепятства да вземе властта над фирмите в цигарения бизнес заради които беше изгонен от Станишев, съден и оправдан поради липса на достатъчно доказателства(което знаем как става щом си плащаш).Продължавайте в същия дух и до никъде няма да стигнете.Лаком гъз глава затрива.
в БОГ ни е надеждата

2013.06.16 | 08:47

10
``In GOD we trust`` БОГ да пази Република България, и лидера и Бойко Борисов.
поручик Ржевски

2013.06.17 | 00:44

32
Тази Тиква Борисов е абсолютен неадекватник,не знае кога какво да направи!Волен Сидеров го слага в малкия си джоб!Голям глупак!Чудя се на кукловодите му !Докога ли ще го търпят?!

2013.06.16 | 17:52

31
КАЛФИН ВИЕ СИ ГЛЕДАЙТЕ ВАШАТА ПАРТИЯ, ЗАЩОТО ТЯ Е МНОГО ПО-ЗЛЕ ОТ ГЕРБ! А ДАЛИ БОЙКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ - НАРОДА РЕШАВА! НЕ МИСЛЕТЕ ДА СЕ УДЪРЖАТЕ СЪС СИЛА НА ВЛАСТ, ТОВА БИ БИЛО МНОГО ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ. ДНЕС ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА РАБОТИМ ЗА БЪЛГАРИЯ, А НЕ ЕДНИ ДА РАБОТИМ, А ДРУГИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ДИКТАТОРИ.
!!!

2013.06.16 | 17:51

25
За тези 24 години единствено само ГЕРБ са били на власт с фалшификация и със сила и най-вече с ЛЪЖИ !
СОЦИАЛИСТ

2013.06.16 | 17:52

30
Този човек продължава да фантазира тясно политически. Народа решава кой да бъде на власт и кой да не бъде! Стига сте си въобразявали другарю, тоталитаризма свърши! Очевидно незаслужено ви хвалят вашите съпартийци.
инфо

2013.06.16 | 17:52

29
Другарю Калфин,,Боико ще се върне на бял кон, а вие ще сте натикани в ъгъла надявам се за винаги
Alen

2013.06.16 | 17:52

28
Е те червените имат още един ход,той е СТАНИШЕВ да подаде оставка и най вероятно това ще стане,само и само да останат във властта.Тяхното доверие за миг се изчерпа.
съмнение

2013.06.16 | 17:49

22
Прав си, но това не може да е следващия ход на БСП, защото няма как Станишев да се откаже. Наглостта и замолюбието му е цинично и крайно, за него няма България а има "АЗ" и власт. Щом се стигна до този избор на Пеевски няма как да се надяваме на доблест от този човек (не политик). Политик и НАРОДЕН представител беше вчера преди 8:30 часа. Сега за мен е предател. Единствено Орешарски може да си изчисти името и достойнството.

2013.06.16 | 17:52

27
В ГЕРМАНИЯ ИМА СОЦИАЛДЕМОКРАТИ И ДОРИ КОМУНИСТИ, НО ТЕХНИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР НЕ СЕ Е ОПИТАЛ ДА РЕАБИЛИТИРА АГЕНТИТЕ ОТ ЩАЗИ НАПРИМЕР! НЕ СА СЕ ОПИТАЛИ ДА ГОВОРЯТ КОЛКО Е БИЛО ХУБАВО ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА В ГДР! А ТУК НАШИТЕ ЗАЩИТАВАТ КОМУНИЗМА!
Бълканджията

2013.06.16 | 17:51

26
ТОЗИ ТЮФЛЕК В МЕСТО ДА МИСЛИ КАК ЩЕ СПАСЯВАТ КОЖИТЕ , ТРЪГНАЛ ЗА БОЙКО БОРИСОВ ДА МИСЛИ . НО ИМА ПРАВО , БОРИСОВ Е ТЕХНИЯТ КОШМАР , СЪН НЕ ГИ ХВАЩА МРЪСНИЦИТЕ .
anjela

2013.06.16 | 17:51

24
lo6oto na tova pravitelstvo e 4e zapo4naxa sas gre6kite ot samoto na4alo!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини