Депутати от ГЕРБ: Не яхваме протестите, но индиректно ги подкрепяме

  • 19 юни 2013 15:57

  • 2275
  • 17
Депутати от ГЕРБ: Не яхваме протестите, но индиректно ги подкрепяме
© Булфото

Старозагорските депутати от ГЕРБ потвърдиха, че няма да участват в заседанията на Народното събрание и ще се върнат, когато се обсъждат промените в Изборния кодекс, предаде Дарик. За решението на парламентарната група информира вчера лидерът на партията Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Няма да получаваме заплата за времето извън пленарна зала. За нас истинската работа тепърва започва, защото и ние, и хората по площадите, и президентът Плевнелиев изчерпахме кредита си на доверие към правителството, коментира д-р Кирил Добрев. Според него ГЕРБ не бива да бъде част от неработещ парламент, в който управляващите от БСП и ДПС превръщат народните представители в „присъстващи на срамните решения, които те си предлагат и гласуват".

Не яхваме протестите, но подкрепяме индиректно исканията на хората, категорични са депутатите. Д-р Добрев определи като абсурдни, арогантни и несъстоятелни упреците към бившите управляващи, че изпращат провокатори сред недоволните на улицата. „В такава ситуация, в която към нас постоянно се създават провокации, ние не можем да работим честно и коректно. Нелепо е да участваме в тази игра. Подкрепяме протестиращите и се противопоставяме на правителството както и на този немощен министър-председател, който се държи като човек, който е претърпял краткотраен съдово-мозъчен инцидент. Това е нещастието на един човек, който е кукла на конци".

Сред промените в новия Изборен кодекс, които депутатите от ГЕРБ биха подкрепили, са възможността за отзоваване на депутати, въвеждане на машинно гласуване и преподреждане в пропорционалните листи. Важно е промените да не бъдат самоцелни, а да бъдат предложени след широка обществена дискусия, е мнението на старозагорските депутати от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2275 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
БОЙКО

2013.06.22 | 10:54

17
докога ще чакаш-излез извини се на хората че ги забрави и ги поведи

2013.06.22 | 10:54

16
Какъв толеранс към премиер, който заяви или Д.Пеевски става шев на ДАНС, или аз подавам оставка. Как ще дадеш толеранс? че той постави ултиматум, беше убеден че е избрал идеалния човек, всъщност му заповядаха да е Пеевски, премиера не е никакъв премиер, нима не знаеше какъв ще е резултата при издигането на тази кандидатура? или ако мине номера. Оставка, той не става за тази длъжност, съжалявам го човека, изложи се като безгласна буква пред цялата страна.

2013.06.22 | 10:46

14
Какво видях на протестите за тази седмица-двама си свалиха гащите ,пияни и дрогирани,един пък искаше равни пенсии и заплати за всички.Сигурно има и хора,които знаят за какво са там,но са малко.Повечето като ги интервюират говорят направо глупости.
До #13

2013.06.22 | 10:52

15
А според теб е по-добре да се протестира по начина от Февруари ли? Тогава всички видяхме не един или двама, а стотици пияни и дрогирани, сеещи омраза платени ПРОВОКАТОРИ!
СамуРая

2013.06.22 | 10:46

13
Той, Борисов, вече ни обеща да ни е... майката. Чакайте го с нетърпение, ще си го докарате до главата и после ще има да хленчите
Не съм платен, мразя ви безплатно!!!

2013.06.22 | 10:46

12
Аз съм едно от момичетата на снимката!! Не съм платена - мразя ви безплатно!!! За жалост снимката ми е лице на лъжливи коментари!! Вие ли, господа гербаджий не яхвате протестите??! Непрекъснато срещам хора, които получават пари от вас, за да излязат на улицата! Жалки сте! И безсилни! Ние, протестиращите от сърце няма да се откажем! "Фалит на Мутрокрацията"! Сбогом на тази заплетена мафиотска паплач в управлението на страната ни!!!

2013.06.22 | 10:45

11
Тая тройна коалиция без бой няма да се дадат. То затова и в един и същи ден много работи се случиха.Обвиниха Плевнелиев за милиони в офшорки ,съдът с нови данни за имотите на Цветанов,жената на Плевнелиев подстрекател за митингите и участник в тях и сега и нови далавери изнесени от АТАКА за Борисов и Цветанов.Не ви ли oмръзна с тези манипулации господа от тройната коалиция.Какво стана Сидеров страх те е ,че трябва да връщаш парите които ти платиха за да гласуваш ли.Всеки се страхува за нещо.Станишев за лидерският си пост и че няма да има време да си оправи далаверите спрени от ГЕРБ а най много го боли за Белене.За ДПС и Доган сами виждате какво ще загубят ако не са на власт а това е възможността да навлязат в управлението на държавата и борбата им за всеки областен град която започна.Хората не са слепи и виждат как си отвоювахте властта и какво правите с нея.

2013.06.20 | 08:14

5
Бойко ще ви оправи... тъпанари! Колко време трябва да ви лъжат, за да се осъзнаете?

2013.06.20 | 08:15

10
ами те комунистите много хубаво ни оправиха за много години-видяхме!!!сега вече и ни турцизират
гатанка

2013.06.20 | 08:14

8
ОТ КОЯ ПАРТИЯ СЪМ?ПОЗНАЙТЕ-речниковия ми етикет обхваща думите лайнар,капут,тъпанар.Много съм образован,много съм чел.Не търпя друго мнение!

2013.06.20 | 08:14

9
За другия не знаем ,но ти със сигурност си тракащият минусчета последовател на нежния Серж. Познахме нали ?

2013.06.20 | 08:14

7
И един Позитански лайнар ,който трака минусчета. Така ли мислиш ,че ще спасиш тройката пиявици бе ,капут ?

2013.06.20 | 08:14

6
Не гоним магарето,само го ръчкаме с остена.Повръща ми се от тези лицемери-гербери.Има ли партия на която да не забиха нож?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини