Сергей Станишев за Делян Пеевски: Да му дадем шанс

  • 14 юни 2013 18:30

  • 6965
  • 61
Сергей Станишев за Делян Пеевски: Да му дадем шанс
©

"Не смятам, че сме взривили обществото с кандидатурата на Делян Пееваки за шеф на ДАНС", заяви в ефира на БТВ и предаването "Лице в лице" лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Ситуацията в страната е изключително тежка. Намираме се в извънредна ситуация", добави той.

Червеният лидер напомни, че четири години страната е управлявана съвсем тоталитарно от едно малцинство.   "Те управляваха държавата все едно имат всички власти. Хората бяха ограбвани четири години", добави той.

"Пеевски не е лечението на тези четири години. Лечението се състои от комплексни реформи", поясни Станишев. Той бе категоричен, че Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на няма да работи нито за БСП, нито за ДПС. "Аз съм убеден, че Пеевски ще се постарае да направи абсолютно всичко по силите си", добави лидерът на БСП.

Соцлидера не пропусна да спомене, че въпреки продънения бюджет се търсят решения за справяне с бедността сред хората. 

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на съобщи, че има достатъчно информация, че ГЕРБ готвят метежи.

Според Станишев, правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 може да продължи да работи съвсем спокойно. "Ние стъпваме на опасни мини всеки ден", добави той.

Лидерът на  БСП призова да се даде шанс на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Той заяви, че много малко хора биха се заели в момента да заемат шефското място в ДАНС.

На въпрос дали е възможно наистина след два месеца да не е лидер на БСП, Станишев отговори кратко: "Всичко е възможно".

Последвайте канала на

Десислава Станева
6965 61

Свързани новини

Коментари 61

Добави коментар
Той

2013.06.21 | 15:14

61
След като на предсрочните избори БСП беше единствената партия, която е на плюс - 250 000 гласа повече, а останалите 3 партии (ГЕРБ,ДПС и АТАКА) губят. ГЕРБ губи близо 600 000 гласа. ДПС губи близо 150 000 гласа, а Атака губи близо 130 000 гласа. Сега рейтинга на тези 4 партии дали ще е с общ процент 30 - 40 ??? Мирише ми на нещо, мирише ми .... ама е рано да го кажа !!!
Той

2013.06.21 | 15:14

60
Драги сЪсайтци, аз ли съм смотан или просто не разбирам какво се случва? Някой би ли ми обяснил компетентно и без цинизми, защо БСП, ДПС (и айде от мен да мине) и Атака Ни причиняват това, след като знаят, че кредита им на доверие от хората е почти нулев вече??? Вече и аз изгубих нишата на схемата :Х :Х :Х

2013.06.16 | 16:50

59
Подлецо и предателю, бях склонен да ви подкрепям по някога. МНОГО СЪЖАЛЯВАМ! и моля Народа да ми прости. От днес съм ти смъртен враг и ще оказвам всякакво съдействие на всеки, който реално работи за свалянето ви от власт! Предатели нямат място в Парламента на България! Ти си тяхното лице! Сочен зелен сопол в лицато ти от мен и сме смърнти врагове, защото си враг на Родината ми!
sovetskiq

2013.06.16 | 16:49

58
Станишев НЯМА да успеете да прикриете вашите кражби в енергетиката идва видов ден Ще се расмърди и за заменките и тогава ще заработи закона за конфискацията вие сте национални предатели и трябва да бъдете съдени като такива.
Бачо Чистачо

2013.06.16 | 16:49

57
Серегейчо,с тоя финт сами си срахте в устата.А сега да видим кой ти е виновен?
alien

2013.06.16 | 16:49

56
Бях там!Няма да се отказвам дори за миг.Крайно време е да им покажем,че без кръчмар сметки не се правят.Такова безочие светът не е виждал.Абсолютен произвол,поделяне на властта и реваншизъм.Когато го видя тоя Посерго нещо в мен подивява,наистина.Само като му видя лицето с образ на плъх откачам.А за тоя Пеевски кво да мисля.....варел с лайна и ако му се даде шанс България няма да е същата.Всъщност той е абсолютен кретен,оръдие в ръцете на Посерко.На осъзналите се...едно голямо БРАВО!Вярвам,че всичките му поддръжници видяха как се прави предателство от световна класа!

2013.06.16 | 16:49

55
Сегро, аз пък ти давам шанс до 26 юни да ми изядеш лайната, за теб ще мина на спец диета, ако проявяш интерес. После ме няма и ако размислиш, ще е трудно да ти пратя от чужбината.
ЧЕГЕВАРА

2013.06.16 | 16:48

54
МЕСТАН (да се чете ДОГАН) е казъл или ПЕЕВСКИ, или ЙОК правителство!!! На това ли се казва експертен кабинет? ПЕЕВСКИ даже не отявлен депесар, а се движи с потока на парите (НДСВ, Тройната коалиция, ДПС). Това е едно назначение продиктувано от икономически "обръчи"!
alien

2013.06.16 | 16:48

53
Такова интригантство злоба и задкулисие не е имало и в Римската империя.Станишев и Сидеров ни предадоха нагледен урок по предателство.Те предадоха националните интереси на собствената си страна.Забележете,как вторият умело изчаква,знаейки за омразата между БСП и ГЕРБ да се изпокарат и навлекат народното недоволство,за да му е разчистен пътят към вече сериозната власт.С ДПС,които ги интересуват само техните си хора,но не и България ще се споразумеят къде с постове във властта,къде с пари.....с много пари.Виждаме,че нито една от обещаните програми и промени не е заработила.И как иначе като трябва да се гонят,плюят,да си разчистват стари сметки докато народа ЧАКА и се НАДЯВА!

2013.06.16 | 13:29

52
Сега е момента да изритаме червените боклуци завинаги АИДЕ КВО ЧАКАМЕ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини