Михалевски: Няма да има политическа чистка

  • 10 юни 2013 15:53

  • 1622
  • 6
Михалевски: Няма да има политическа чистка
© Булфото

Няма чистка и всеки, който е спазил закона и отговаря на нужната квалификация за заемания пост, ще запази мястото си. Нашите приоритети са да подобрим социалното положение на хората и ще го направим по един прозрачен начин. Не, ние, а ГЕРБ преди 4 години проведе брутална чистка и с политически протекции назначаваше даже чистачките в училищата.

Това заяви пред журналисти бургаският депутат от БСП Димчо Михалевски, цитиран от сайтът flagman. Той отговори на атака от страна на депутатите на ГЕРБ от Бургас. В момента се подреждат зам.-министерските постове и ще видите, че министри от правителството на ГЕРБ ще останат и при нас, обеща Михалевски. Ще има промени, но не  с методите, които ползваха депутатите от ГЕРБ. Голяма част от тях идваха на работа в Народното събрание основно за да кадруват.

Михалевски изпрати чрез медиите много поздрави на кмета на Бургас Димитър Николов – за това, че мислели в една посока. Николов му благодарил специално за искания мораториум върху събарянето на постройките в Рибарското селище Ченгене скеле – до изясняване на всеки казус детайлно. Михалевски още веднъж подчерта, че ще помага на всичките  13 кмета в бургаските общини, независимо от коя партия са избрани. Преди две седмици той поиска от всеки кмет да му прати справка за започнатите европроекти и трудностите, които срещат за тяхното финансиране, като им даде дума, че ще даде всичко от себе си за придвижването им напред и няма да спъва никого.

 „Писмо получих от кмета на Карнобат Георги Димитров и от кмета на Поморие Иван Алексиев. Димитров (от БСП) си направи труда да отговори на следващото ми запитване – за подробностите, но Алексиев (от ГЕРБ) приключи комуникацията си с мен по проблема. Спасихме много започнати европроекти, които ГЕРБ накрая искаше да ликвидира,  между тях и проектите на Карнобат“, заключи Михалевски.  На пресконференцията присъстваха още областният шеф на БСП Атанас Зафиров и Павел Маринов – общински шеф на червените, който идната седмица ще стане областен управител.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1622 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.06.11 | 05:27

6
България ще цъфне и ще върже! Орешарски направи кабинет за чудо и приказ под диктовката на Сергей Станишев – всичките приятели на жена му са вътре! Тези вече ако не фалират държавата окончателно, здраве му кажете! Началник на кабинета на премиера Пламен Орешарски става Мария Дивизиева. Тя живее с Петър Стоянович, министър на културата. Който е баща на детето на Таня Андреева, министър на здравеопазването и личен гинеколог на Моника Станишева. Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на Меглена Кунева за президент, тя е бивш зам-министър на царското юпи Николай Василев в министерството на държавната администрация в правителството на Сергей Станишев. Моника, Мария и Ники сега са партньори в частната фирма „Експат”. Моника Йосифова беше пиар на НДСВ, когато Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на царистите, но те останаха извън парламента. Зинаида Златанова, министър на правосъдието, е била съдружничка с Моника Йосифова-Станишева във фирма, която е спечелила от министерството на държавната администрация обществена поръчка за 1 милион лева. Моника Йосифова-Станишева е близка приятелка със заместник-председателя на парламента Мая Манолова, която живее на семейни начала с Ангел Найденов, министър на отбраната. Моника Йосифова вкара на избираеми места в листите на БСП приятелката си политоложка Таня Буруджиева и Мартин Захариев, издател на еротичното списание Playboy и организатор на конкурса за голи красавици Playmate – той се гласи да оглави Държавната агенция по туризма.

2013.06.10 | 23:13

5
Не само чистачките, но и директори бяха назначени от ГЕРБ в училищата. Тях трябва да махнете.

2013.06.10 | 21:40

4
За чистачките знам със сигурност, че е лъжа. В училищата плащат толкова малко, че дори и по партийно поръчение никой няма да иде.
GANDI

2013.06.10 | 21:28

3
че тя вече ПОЛИТИЧЕСКАТА чистка започна!!!!!

2013.06.10 | 21:27

2
Не може без чистка.
.

2013.06.10 | 20:15

1
znaemete DIMCO ot KARDJALI snaeme te kakvo l...o si

Добави коментар

Водещи новини