11 министри ще отговарят на депутатите в последната за сезона пленарна сесия

  • 29 юли 2011 07:09

  • 828
  • 0
11 министри ще отговарят на депутатите в последната за сезона пленарна сесия
© Булфото

Първи на депутатските въпроси ще отговаря вицепремиерът и финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Към него е постъпил колективен въпрос от депутатите Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва, Янаки Стоилов и Нигяр Джафер относно прехвърлени 1,4 млрд. лева от Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) към фискалния резерв.

Депутатът от ПГ на „Атака” Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  ще пита финансовия министър относно политиката на правителството по отношение на гражданите с многогодишни спестовни влогове. Още двама депутати ще зададат въпроси към Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.
След него в парламентарния контрол ще участва министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, отговаряйки на два депутатски въпроса.

Министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко ще отговори на три въпроса по време на парламентарния контрол. 10 депутатски въпроса са постъпили към министъра на земеделието и храните д-р Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

В парламентарния контрол ще участват още министърът на образованието Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко, здравният министър д-р Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование, министърът на околната среда и водите Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко, транспортният министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, министърът на физическото възпитание и спорта Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото и министърът на отбраната Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март.

С парламентарния контрол приключва и последното заседание на Народното събрание за настоящата пленарна сесия.

Последвайте канала на

828 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини