Протести срещу кабинета "Орешарски"

  • 02 юни 2013 07:21

  • 21258
  • 133
Протести срещу кабинета "Орешарски"
©

Национален протест срещу новото правителство на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 се организира във Facebook.

До момента в интернет е обявено, че демонстрации ще има в 7 града на България, както и в Испания. Градовете на протестите са: Варна, София, Пловдив, Бургас, Сливен, Русе и Стара Загора.

Хиляди недоволни от избора на кабинета на Орешарски са се присъединили към призива за протест срещу новите министри.

"Никога не сме имали толкова жалък парламент като даденост!", се казва в страницата на протеста в социалната мрежа.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
21258 133

Свързани новини

Коментари 133

Добави коментар
Чочо

2013.06.03 | 23:11

70
Не сме забравили какви ги дробеше правителството на ГЕРБ четири години. Медиите се радваха на всички глупости, които се ронеха от устата на Дянков, Цветанов, Борисов. Сегашното правителство има два дена трудов стаж. Единственото обяснение на днешния вой e, че сте ненормални или купени. Ние, другите, искаме да видиме какво ще направят новите. Честно казано вероятността да са по големи олигофрени е минимална.
Алекс

2013.06.04 | 22:21

133
НЕ МЕ НАРИЧАЙ НЕНОРМАЛНА,АЛО,КОЛЕГА ПО НЕЩАСТИЕ ДА ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ!ЧЕСТНО КАЗАНО, ТЕЗИ НАИСТИНА НЕ СА ОЛИГОФРЕНИ, А ПРОСТО ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО.И НЕ СЪМ КУПЕНА!НА ТАКИВА КАТО НАС, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА МИСЛЯТ И РАЗСЪЖДАВАТ ТРЕЗВО, НИКОЙ НЕ ПРЕДЛАГА НИЩО, А САМО РАБОТА, СКЪСАНИ ДРЕХИ И КАЛ ПО ГЪРБА.С ОМРАЗА И ЗЛОБА, ЧОВЕКО, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ.НЕ ОБИЖДАЙ - ДОСТАТЪЧНО НИ ОБИДИХА ТЕЗИ, КОИТО СЕГА СА НА ВЛАСТ, ПОСТИГНАТА С КОМПРОМАТИ И ПОДМЯНА НА ВОТА.ТЕЗИ НЕ СА ОЛИГОФРЕНИ, А ПАРАНОИЦИ С ИЗВРАТЕНА ПРЕДСТАВА ЗА ВЛАСТТА.НИЕ СМЕ УНИЖЕНИТЕ И ОСКЪРБЕНИТЕ.ОСКЪРБЕНО Е НАЦИОНАЛНОТО НИ ДОСТОЙНСТВО, А БЪЛГАРИЯ Е "НАЙ-ТЪЖНОТО МЯСТО НА СВЕТА"/ЦИТИРАХ СПИСАНИЕ " ЕКОНОМИСТ"РАЗБРА ЛИ МЕ,ЕЙ, 144?
Националист

2013.06.04 | 22:20

132
Хората не са били 1500, а по малко от 500 и са били хора близки или купени, или пък притиснати от ГЕРБ, РЗС и НФСБ!
REALNIA

2013.06.04 | 15:08

131
Жалка, неграмотна и нискоинтелигентна нация. Значи всеки който не е ГЕРБЕР или калинка е комунист. Нещастници..........................
ана

2013.06.04 | 15:08

130
Като не ви изнася кабинета върнете си калинките и малоумното правителство на ГЕРБ те за тия години ви оправиха социалното положение до просешка тояга

2013.06.04 | 15:08

129
ТИ НАИСТИНА СИ ПРОДАЖНО СЪЩЕСТВО. ПАРИ ДА ИМА ПЪК ДЕТЕТО МИ ДА УЧИ ТУРСКИ,ТОВА СИ ТИ ПРОДАЖНА ГНИДА.
За какво ни е ДПС, като си имаме ГЕРБ?

2013.06.04 | 15:08

128
ГЕРБ създаде ново ДПС, това е партията на Касим Дал и Корман Исмаилов. Реджеп Ердоган призова всички турци да гласуват за новата партия дело на ГЕРБ и Бойко Борисов. Партията на Касим Дал, Корман Исмаилов и НДСВ! Касим Дал е един от деветимата “независими”, подкрепящи ГЕРБ Корман Исмаилов, който е официален лидер на партията на Касим Дал, се рекламира с предизборни листовки, на които е прегърнат с турския премиер Ердоган. Както е известно Ердоган се скъса да хвали Бойко Борисов и Цветан Цветанов, да се целува с тях и да осъществява шумно пиарно прокламирани от ГЕРБ срещи. Легенди се носят в Турция и за едно от екстрените посещения на Борисов при Ердоган, при което разговорът се е въртял около … няколко бензиностанции. Към ГЕРБ също се е причислил и изключеният от ДПС Касим Дал

2013.06.04 | 15:08

127
15 милиона лева е бил залога - подкуп, който взе Кръстникът на правителството на Орешарски, за да осигури нужното мнозинство, научи друг сайт от супер секретен и достоверен източник в София. Това е била сумата,която е трябвало да убеди решаващия глас, за да се регистрира за нужния кворум, който да осигури подкрепата на новото българско правителство "Орешарски". До края на годината Кръстникът трябва да получи 100 милиона лева. 15 милиона на гласуването, останалите до Нова година. Това е договорката! Кой е Кръстника? Всички се досещат.
TERMINATOR

2013.06.04 | 15:07

126
Не са минали и 2 седмици и излязоха на протест ! Какво видяха от новото правителство - това че на първи план ще разглежда въпроси като здравеопазване и енергетика ли ? И това за турския език е старо нещо - още по времето на ГРОБ са имали готовност да го приложат. Много сте бързи гробари умряхте вече приемете го. Колко ви платиха от ГРОБ да излезете да протестирате ? Ха сега ченгетата да ви смажат от бой гробари мръсни продлоги, ще ви дам един протест. Полицаите да ви размажат !!! Дупе да ви е яко ! Целта ви е да дестабилизирате държавата. И от къде на къде българи живеещи в чужбина ще ни решават съдбата ? Нито знаят какво е положението тука, нито имат понятие. Да си гласуват за мащехата в която живеят. Полицаи не стоите ами им потушете бунта на гробарите, смачкайте ги !!!

2013.06.03 | 23:28

125
ДОЛУ ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!
kkk

2013.06.03 | 23:28

124
Недоволни от кабинета Орешарски ,тоя кабинет няма и една седмица трудов стаж как могат да са недоволни. Явно или тези за напълно заблудени или имат други подбуди . Но със сигурност не могат да са недоволни.

2013.06.03 | 23:11

71
Е нема такъв кабинет! Всички приятели на Моника Станишева са вътре Моника Станишева(бивша жена на Венцислав Йосифов - ПЧБ).Началник на кабинета на премиера Пламен Орешарски става Мария Дивизиева.Тя живее с Петър Стоянович,министър на културата,който е баща на детето на Таня Андреева,министър на здравеопазването и личен гинеколог на Моника Станишева. Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на Меглена Кунева за президент, тя е бивш зам-министър на Царското юпи Николай Василев в министерството на държавната администрация в правителството на Сергей Станишев. Моника,Мария и Ники сега са партньори в частната фирма Експат. Моника Йосифова беше пиар на НДСВ, когато Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на царистите, но те останаха извън парламента. Зинаида Златанова, министър на правосъдието, е била съдружничка с Моника Йосифова-Станишева във фирма, която е спечелила от министерството на държавната администрация обществена поръчка за 1 милион лева. Мария Дивизиева с Петър СтояновичМоника Йосифова-Станишева е близка приятелка със заместник-председателя на Парламента Мая Манолова, която живее на семейни начала с Ангел Найденов, министър на отбраната. Моника Йосифова вкара на избираеми места в листите на БСП приятелката си политоложка Таня Буруджиева и Мартин Захариев, издател на еротичното списание Playboy и организатор на конкурса за голи красавици Playmate – той се гласи да оглави Държавната агенция по туризма.
аз

2013.06.03 | 23:10

69
за два - три дни: връщане на пушенето връщане на проеката за АЕЦ "Белене" застрояване на планините шистов газ малкият маргин невинен турски език като ЗИП премиера в неизвестност, че народа иска по-високи доходи министерски съвет от близки, приятели, роднини бързи са, признавам го!

2013.06.03 | 23:19

123
Как да се съглася с минисър - съпруг на която има дела и излезли присъди за източване на пари.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини