Чуколов: Няма време за нови избори, трябва да се действа

  • 17 май 2013 21:05

  • 3810
  • 28
Чуколов: Няма време за нови избори, трябва да се действа
©

На този кабинет, който всички се надяват, че ще бъде съставен, първата и единствената задача, която трябва да изпълни, е да повиши доходите на българите. Това заяви в предаването "Панорама" по БНТ Десислав Чуковол от "Атака".

"Глас народен - глас божий" бе на тези избори, с което се показа, че българите не искат повече да бъдат управлявани еднолично, допълни той.

По думите му, за съжаление, "Атака" е получила по-малко гласове, иначе вече е щяла да работи по програмата си за увеличаване на доходите на хората.

Нашите депутати ще подкрепят кандидатурата на Пламен Орешарски, ако се предложи кабинет, отговарящ на приоритетите на ДПС, обяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от Движението за права и свободи. Той заяви категорично, че коалиционни разговори няма да се водят нито с "Атака", нито с БСП. Чакаме да видим Орешарски с какъв план за програма ще излезе. ДПС и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в говорят за програмен кабинет от година и половина, допълни той.

Според Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП, трябва бързо да се решават нещата, за да не се допусне задълбочаване на кризата. Това е кабинет, който очевидно не трябва да включва тези, които досега управляваха България - заради манталитета им, заради скандалите около тях и заради кризата, която се задълбочи по време на тяхното управление.

Партия ГЕРБ спечели тези избори, категоричен бе Димитър Лазаров. Ако не бъде прието предложението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се състави правителство на малцинството, ще има управление в коалиция. Имам няколко въпроса към този кабинет, който те ще съставят: ще се строи ли АЕЦ "Белене", ще се вдигат ли данъците, ще има ли промени в закона за референдумите, допълни той.

Въпросът тук не е дали е победител, или не е една партия, а дали изборите са проведени съобразно закона, отговори той на питане кой победител иска касиране на изборите. Всички ние станахме свидетели на едно голямо нарушение на закона в деня за размисъл, обяви той.

На въпрос кое е по-важно - да има нови избори или ГЕРБ да бъде на власт: "По-важно е да продължим това, което сме започнали. Ние сме обявили, че имаме воля. ГЕРБ трябва да продължи своята политика", отговори той.

Ние не живеем с усещането, че сме победени на тези избори и не търсим начин да минем през задния вход във властта, коментира Найденов. Резултатът, който има ГЕРБ, е в голямата си степен спечелен от контролирани и купени гласове - има много сигнали за това. Беше му опонирано, че това трябва да се докаже. Цялата машина на държавата работеше в полза на ГЕРБ, а с тези скандални бюлетини от Костинброд от партията бяха подготвени да увеличат още повече спечелените си гласове на настоящите парламентарни избори, смята политикът от БСП.

Според категоричните думи на Цонев, не е вярно, че е имало търговия с гласове от страната на ДПС. Ние ще запазим мълчание, докато тече досъдебното производство и ще помогнем на прокуратурата в разследването, подчерта той.

На въпрос за възможната коалиция с "Атака", политикът от Движението за права и свободи отговори: "ако гласуваме заедно мерки за икономически растеж, за увеличаване на доходите, мерки срещу корупцията... Програмният кабинет не може да бъде съставен върху различията, а върху общите неща".

От "Атака" казваме, че трябва да се върши работа. Все още не сме изразили подкрепа към абсолютно никой, освен към главния прокурор Сотир Цацаров. С програмата на Орешарски не сме запознати. Обявихме, че запознаването с тези бъдещи програмни намерения искаме да бъде в сградата на парламента пред журналисти, а не по кюшетата, коментира Чуколов.

За час в България умират 11 човека. Нямаме време да чакаме нови избори, трябва да се действа, заключи той.

Последвайте канала на

3810 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.11.13 | 22:15

28
БРАВО НА ДЕСИСЛАВ ЧУКУЛОВ..БРАВО

2013.05.19 | 20:34

10
КОЙ ВИ ПИТА ВАС БЕ, ИМА ЗАКОНИ, ТОВА ДА НЕ ТИ Е СЕВЕРНА КОРЕЯ. ЧУКОЛОВ СЕ ПЪНЕ, ЗАЩОТО АКО КАСИРАТ ИЗБОРИТЕ ПОВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ГО ВИЖДА САМО ОТВЪН. ЗАКОНИТЕ ЩЕ СЕ СПАЗЯТ!
язон

2013.05.23 | 12:58

27
Да умират българите една от причините е че гласувахте заедно с ГЕРБ 20% ДДС върху лекарствата Не сте направили за 8 години в парламента нищо конструктивно освен да вдигате лозунги които осребрявате в Париж
антикомунист

2013.05.23 | 12:58

26
Видяхте ли бе смотани комунисти , турци -резняци и атакисти - почнаха на тъмно да правят далавери?!?За това ли гласувахте бе гамени - пак всичко тайно-потайно - повръща ми се!Курвата -гей Станишев с агента от ДС Местан и подлогата Болен Волен ще ни управляват - това ли искахте бе мишоцииииииииии! По-безпринципна и крадяща коалиция не сме имали , пак ви излъгаха манипулаторите от БСП.Прост народ - тъпо правителство ---БДП - ДПС - Атака - гнусно , задкулистно и педераско. Пак червена порно версия на атнибългарско правителство с ДПС!Тъпи , лъжещи уж националисти от антибългарската партиа Атака!Почваме протести гадни Атакисти.., де се коалирате с резняците - това са плюнки! Никакви националисти не са!Долу лъжците от Атака - аз не съм гласувал за вас за да ми се коалирате с турците изроди такива!

2013.05.19 | 17:59

3
Тъпанари вместо да си правите заключенията от измислиците на една медия, изчакайте да видите какво ще се случи.
хе хе хе

2013.05.23 | 12:58

25
Защо пак тайно бе Станишев - нали уж явно ви избраха хе хе хе!В още комунистическа България пак тайно ще ни управляват спинозните от БСП , рязаните агенти от ДС от ДПС и уж националистите подлоги на БСП от Атака хе хе хе! Че то е явно безпринципната коалиция от интриганти и жадни за власт изроди хе хе хе! За това ли гласува народе - това ли искаше???????????Робеспиер беше казъл - Прост народ - просто правителство хе хе хе!Се едно е приказвал за гласоподавателите на БСП , ДПС и антибългарската жалка подлога Атака!Но Бот забавя , но не забравя хе хе хе!Внимавай много Сидеров - пак ти ще обереш "народната любов" впоследствие хе хе хе!

2013.05.23 | 12:57

24
Защото няма по - прозрачно нещо от тайното гласуване. И трите най - прозрачни партии правилно са се обединили.

2013.05.23 | 12:57

23
"Предполага се" "Според слуховете" "Правителство ще има след тайно гласуване" Вие сте егати овците някой да ви каже "Виж летящ алигатор" и вие веднага се озъртате и питате къде?????
neobox

2013.05.19 | 21:18

22
Сергей Борисов,Бойко Станишев,Ахмед Сидеров и Волен Доганов.Направете нещо добро за тоя народ бре,стига компромати,лъжи и дегенерати,ще дойде време народа ще ви клати.

2013.05.19 | 20:42

21
Защо са ми публични преговори ако гласуването е тайно

2013.05.19 | 20:37

16
Глупав народ! Не осъзнавате какво ще струват на България едни нови избори в такава криза... Как да няма криза- има и то с огромни размери. Нека оставят Борисов да състави кабинет щом иска - той сам ще се дозакопае още през юли месец с новите цени на тока. ;)

2013.05.19 | 20:40

20
Е, привържениците на ГЕРБ явно не изпитват финансови затруднения и това, че ще бъдат похарчени грешни пари, докато народът изнемогва, за тях не е от значение. Ако скоро има нови избори и Бойко Борисов отново не успее да събере над 120 депутата, предлагам да се касират пак и така до пълната победа- най- добре ГЕРБ да има 240 депутата, за да може да се отдаде на любимото му занимание-рязането на лентички и да не вдига кръвното заради някакви дразнители, които го натоварват излишно протести, вместо бавно, кротко и безмълвно да си агонизират.

2013.05.19 | 20:38

19
Виждам, че тук изявяващите се са твърде силно облъчени от пропагандата на ДС. Тоя със заешката уста що не каже КОЙ окраде пенсиите на хората, КОЙ после им окраде и парите от банките? А дали се сеща КОЙ прие мораториум върху съдебно преследване на министри от неговия кабинет щото бяха много хубави? А сега не го ли каза пак същото за "първата година" на новия кабинет? Какво добро чакате от тях не мога да разбера?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини