12 независими депутати ще гласуват против вота на недоверие

  • 20 юли 2011 14:31

  • 1315
  • 3
12 независими депутати ще гласуват против вота на недоверие
© Интернет

Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов заявяват, че категорично се противопоставят срещу опита за реанимиране на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа от страна на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

"Искаме да покажем, че правителството има необходимата подкрепа и не е нужно да става заложник на нечисти сделки и намерения. По този начин няма да се реализира сценарият правителството отново да стане заложник на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и кукловодите му", посочват още те в декларацията си.

Те припомнят, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа пръв поискал от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, "заради проявената от него безпристрастност и принципност при отстояване на закона по повод инцидента пред джамията в София".
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1315 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
САТИР

2011.11.10 | 12:24

3
Независими - ТРЪНКИ !
избирател

2011.11.10 | 12:19

2
Всички разбрахме че тези 12 тарикатчета ДЕПУТАТИ могат да лапат само кебапчета и ДОМАТИ . През коя ли врата са се промъкнали в Народното събрание,че те за нищо не ставали освен за зоопарка-там също ще им осигурят безплатна храна.

2011.11.10 | 12:19

1
Естествено, че ще гласуват против вота, да не са луди да хапят ръката, която ги храни

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини