Йордан Цонев: Служебният кабинет няма време да постигне нещо

  • 27 февруари 2013 08:24

  • 1094
  • 1
Йордан Цонев: Служебният кабинет няма време да постигне нещо
©

Парламентарната група на ДПС още вчера взе решение да върне предложения й мандат за създаване на правителство. Това обяви пред БНТ Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Според него, тежката криза може да прерасне в конституционна, тъй като явно настоящото правителство не е облечено в доверие. Ако ситуацията се задълбочи, може да се стигне до анархия, от която страната няма нужда в момента, смята Цонев.

Най-доброто решение в момента е да се стигне възможно най-скоро до предсрочни избори, обяви той. Според него гражданите са задали платформа. Политиците, които не се съобразят с нея, много скоро ще отпаднат от политиката, смята той.

Задачите, които има да се решават, не могат да се решат с бързи мерки, а имат нужда от сериозна работа. Затова един служебен кабинет няма да има времевата възможност за това, обяви депутатът от ДПС.

Той обяви, че днес ще бъде сезиран главният прокурор за "престъплението, което извърши Бойко Борисов", заключи той, като визира обвинението за готвен срещу премиера атентат от страна на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Последвайте канала на

1094 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ятаган

2013.02.27 | 13:31

1
Ей, Данчо крадлив, колко открадна навремето бе, мента нещастна. Сега си долен еничарин и ибрикчия, измекярин нещастан, млъквай!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини