Добрев: ЧЕЗ и политиката са обвързани

  • 24 февруари 2013 18:36

  • 8590
  • 46
Добрев: ЧЕЗ и политиката са обвързани
©

Почти всички искания на протестиращите граждани, като изключим национализацията на ЕРП-тата, са изпълними и се работи по тях. Това обяви в предаването "Опасно близо" Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, министър на икономиката, енергетиката и туризма в оставка.

Работим в посока за намаляване на цената на тока, както бе обещано от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Притискаме ДКЕВР, въпреки че не е много правилно, за да се случи това намаляване с 8% в уречения срок, допълни Добрев. Той подчерта, че въпреки оставката, правителството продължава да работи със същия ентусиазъм, докато президентът Росен Плевнелиев не назначи служебен кабинет.

Той призна, че е подценил проблема с предишния председател на ДКЕВР Ангел Семерджиев именно защото вярвал в независимостта на регулатора.

Той обяви, че връзките между ЧЕЗ и властта е много силна. В компанията работи бившата жена на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, синът на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, а жената на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на им прави рекламна кампания. Има и други странни назначения там, допълни той. Той съобщи тези факти в коментар на информацията за назначаването на близкия до Румен Николов – Пашата Митко Каратиста в управлението на ЧЕЗ, като подчерта, че той не е назначен нито от него, нито от предшественика му Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, нито от друга държавна институция.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е категоричен, че лицензът на ЧЕЗ ще бъде отнет, но обясни, че процедурата изисква време.

„Има много интересни съвпадения между протестите и събития в енергетиката. Непосредствено след публикуването на СРС-тата за далаверите на Тройната коалиция в енергетиката. След оставката на правителството на протестите вече няма хора с качулки”, посочи енергийният министър.

Той припомни, че е опитал да води дебат с протестиращите, но те са го посрещнали със снежни топки. „Не съм обиден, продължих да настоявам за дебат, но никой от протестиращите не пожела дебат с държавата,” каза Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

По думите му, до 2009 г. търговията с електроенергия се е разпределяла като баница, а правителството на ГЕРБ е въвело търговете. Според министъра в оставка и други подобни „истини” от СРС-тата на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, са били потулени от протестите.

Добрев разкри още, че най-апетитният блок в Черно море „Силистар”, в който има залежи и на нефт, и на природен газ, е даден на фирмата „Ледърбелт”, която е свързана с близкия до Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в Красимир Георгиев – Фронтиер и има 5000 лв. капитал. Въпреки че конкурсът в приключил през 2010 г., Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: подчерта, че процедурата е стартирала по време на Тройната коалиция, затова в момента решението се обжалва в съда.

За 11-те месеца на поста министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: посочи като постижения намаляването на цената на руския природен газ с 22% и договора за проучване и добив на природен газ в Черно море с френската компания „Тотал”.

„Не ни стигна времето за контрола на ДКЕВР върху ЕРП-тата, но все пак регулаторът е независим орган,” подчерта отново Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Министърът в оставка критикува лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, че „се храни от паниката на хората” с твърденията за изпразнения фискален резерв. Според Добрев в резерва има 4 млрд. лв., а до края на годината сумата ще нарасне до 4,5 млрд. лв.

„Преди седмица той говореше за национализация – представете си какъв имидж имаме пред чуждестранните инвеститори. Освен, че никой няма да дойде, и тези, които са тук, ще си тръгнат,” предупреди Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Последвайте канала на

8590 46

Коментари 46

Добави коментар

2013.02.25 | 13:58

41
Всичко е мафия в тая държава... Всеки трябва да псува съдбата, че се е родил тук.

2013.02.25 | 13:57

36
AZ OT 23 GODINI GO PRAVQ ¡¡¡¡¡¡ S LUJI I IZMAMI CHE IDVA PO DOBRO OSTARQX ,DECATA MI PORASTNAXA VSE SUSHTOTO .

2013.02.25 | 13:58

40
Червени лумпени вижте си бележките за ток от кого идват
НИЕ-ОТ 4-ти КИЛОМЕТЪРдо № 2

2013.02.25 | 13:58

39
Прав си-червените са виновни не само за тока,но и за Чирпанското земетресение през 1928 година!!!
:)

2013.02.25 | 11:14

2
за земетресение не знам дали са виновни, но аз един атентат срещу невинни граждани със сигурност са!
НИЕ-ОТ 4-ти КИЛОМЕТЪР

2013.02.25 | 13:58

38
И Добрев е прав за бившата жена на Ахмед ДоХан,а нейна колежка е бившата балдъза на на бившия шурей на бившия лелинчо на бившия премиер бб!!!
gose

2013.02.25 | 13:57

37
8% e дяла на ЧЕЗ има още пиявици
Плам

2013.02.25 | 13:56

35
Един въпрос - къде спахме толкова години? Тия в парламента вече знаят, че дори НСО не може да ги спаси от хорския гняв!

2013.02.25 | 11:14

3
НАСРАНО КОПЕЛЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ М..............А ТИ МРЪСНА

2013.02.25 | 10:52

1
Само една мишка-плъх може да сложи минус на 7-ми коментар. Истината е, че ги хвана шубето. Сега властта е в нас... трябва да ги накажем!

2013.02.25 | 13:46

21
Кого да накажеш бе мушмул анонимен и как и за какво -за това че започнаха да казват нещата такива каквито са !!!аман от анонимни биткаджии а всъщност сте едни мухльовци зад клавиатурите и съм сигурен че ви е било страх дори да си покажете носа на вън !
Хасково

2013.02.25 | 13:56

34
Вижте Делян Добрев -как се занимава с интриги и с махленски клюки- той затова и стана министър на лъжата и оправданията. Какво значение има въобще за страната и за управлението-това че на еди кой си жената или сина работели в ЧЕЗ -като обикновени служители. Защо Делян например не каже колко броя фирми и банки има Цветелина Бориславова и какво работи.......
съгласен

2013.02.25 | 13:55

33
А на шефа ти приятеля е в борда с висока заплата. Някои хора трябва да си проветрят пространството зад челото.Много сте зле с постоянното "червените са виновни". Времето отдавна не е ваше.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини