Сидеров: Ако Плевнелиев шикалкави - да подаде оставка

  • 22 февруари 2013 10:53

  • 2452
  • 26
Сидеров: Ако Плевнелиев шикалкави - да подаде оставка
©

Само натиск върху президента, може да го принуди, и следващата вълна от протести трябва да бъде насочена срещу него, защото той сега държи козовете, това заяви пред журналисти в НС лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„Ако президентът започне да шикалкави и да замазва нещата, което подозирам, той трябва да бъде притиснат и неговата оставка да бъде следващата. Той не е невинният, седящ в облаците, той е излъчен от ГЕРБ и беше поставен в тази жалка ситуация на този, който да не знае защо е там”, заяви Сидеров.

Според него оставката на държавния глава не би предизвикала криза.

„Кризата е в мисленето. Кризата ражда новите идеи. Хората на улицата вече са стигнали до идеи, за които аз говоря от години – търсене на сметка за приватизационните договори, изгонване на монополите, нова политическа система”, коментира лидерът на „Атака”.
Според Сидеров - в служебния кабинет трябва да има представители на обществените комитети, които участват в протестите.

„Опасявам се, че един служебен кабинет, назначен от Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното – човекът на ГЕРБ, ще бъде с пионки на ГЕРБ и те ще замажат всички сделки на ГЕРБ, а те до последният момент дадоха концесии на чужди фирми. Това трябва да се извади и да се знае, като отидем  на избори за кого гласуваме”, заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

На въпрос дали сегашният омбудсман Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет може да е премиер на служебния кабинет Сидеров заяви: „Това е политическа креатура на НДСВ – партията, която продаде ЕРП-ата. Дайте да не сме толкова късопаметни. Как ще е добър вариант човек, който е бил съгласен с продажбата на ЕРП-ата?”.

По повод обвиненията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е поръчал убийството му Сидеров заяви: „Не знам премиерът кога е разбрал, че Доган му е поръчвал убийството. През всичките тези 4 години Борисов повтаряше, че Доган е най-великият, най-умният и най-мъдрият политик. Как така хем е най-мъдрият, хем му поръчва убийството, не знам. Това е компроматна цапаница, която е свързана с бързо развиващите се събития и очертаващите се скоро избори. Това няма да се отрази върху вота на хората, защото е доказано, че компроматите не се отразяват по този начин”.

По-рано днес Сидеров поиска на консултациите при президента да присъстват медии и обществени организации.

„В така обявените до момента консултации нямаме намерение да участваме, защото не виждаме смисъл. Ако тези консултации от край до край, не само началото, се проведат пред всички камери и в тях участват излъчени от протестиращите комитети хора, то тогава бихме участвали. В сегашния формат, по който го предлага Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, не”, заяви Сидеров. Според него предложеният формат от президента за консултации едновременно с всички парламентарно представени политически сили не е достатъчна гаранция.

„Този човек беше избран с много големи измами, до момента не е променил моето мнение, че е марионетка на ГЕРБ. Не очаквам от него да предложи решения, които да отговарят на нуждите на обществото”, заяви Сидеров.

Последвайте канала на

2452 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2013.02.28 | 02:18

26
Боже плявата бил марионетка.
sss

2013.02.28 | 02:18

25
Ей психопат стига създава анархия бе,приберет я за лечение тази противоречива личност Сидеров!

2013.02.22 | 17:20

5
Тази политическа курва обслужваща на повикване всеизвестната мутра Слави Бинев,вече се самозабрави.....
Браво на г-н Сидеров

2013.02.28 | 02:17

24
За пореден път, едно голямо БРАВО на г-н Сидеров за изказнането му: "Ако тези консултации от край до край, не само началото, се проведат пред всички камери и в тях участват излъчени от протестиращите комитети хора, то тогава бихме участвали."

2013.02.22 | 17:20

4
Не знам каква марионетка е, щом наложи вето срещу ГЕРБ. Не помня Гоце ага да се е противопоставял на бсп/дпс
Силен ход на Волен Сидеров

2013.02.28 | 02:16

23
БРАВО ГОСПОДИН СИДЕРОВ.ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ВИЕ СТЕ ЕДИН ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И ЧЕ НЕ УЧАСТВАТЕ В МРЪСНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА ХОМОТО ПРЕЗИДЕНТ...ВИЕ СТЕ ПАРТИЯТА НА НАРОДА..САМО АТАКА
nqkoi si

2013.02.22 | 17:02

1
Президентска държава! Една личност, всички под него! Президент + народно движение
Волен Сидеров премиер!

2013.02.22 | 19:57

7
Волен Сидеров доказа че е единственият достоен български политик, който има качествата да е независим премиер, а не както всички досега, които бяха марионетки на чужди сили.

2013.02.22 | 17:02

2
Патриотизмът се доказа като най-устойчивата политическа кауза у нас. Българският патриотизъм не е привнесен, не е насаден от чужди господари и окупатори. Затова и АТАКА остава единствената патриотична партия, която се радва на все по-голяма подкрепа.

2013.02.22 | 19:56

6
АТАКА остава единствената политическа сила, която не е променила идейната си програма от самото си създаване и именно по това се различава от всички други.АТАКА е единствената партия, която има готова програма за управление на България.

2013.02.28 | 02:16

22
Национализмът остана единствената имунна система на България. АТАКА и нейните идеи са последната преграда пред българомразците вътре и извън страната да разграбят тотално отечеството ни.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини