Янев: Изходът е избори за Велико народно събрание

  • 20 февруари 2013 20:42

  • 1884
  • 1
Янев: Изходът е избори за Велико народно събрание
©

За мен оставката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не беше изненада.

Това заяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, в студиото на TV7. Премиерът отново показа своето чувство и усещане за това какво се случва в държавата. Енергийните монополи си платиха и свалиха правителството. Въпреки всичко, аз съм предал нужните документи на прокуратурата и вярвам, че тя ще си свърши работата, обясни Янев. Служебното правителство не може да бъда експертно. То трябва да организира изборите. Все повече протестиращи застават на тезата на РЗС, че трябва да се проведат избори за Велико народно събрание и да се направи нова конституция, призова Янев.

Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  от Атака пък обяви, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се е провалил още преди 2 години. Най-голямата му грешка беше, че не скъса с колониалното управление. Ние от Атака първи заговорихме за национализацията на ЕРП-тата. В служебното правителство не трябва да участват стари муцуни. В него могат да участват и хора от улиците, обяви Шопов.

Димо Гяуров от Синята коалиция обясни, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г печели от оставката си. Опасявам се, че с това оттегляне няма как да се реализират никакви мерки, с които да се подобри положението на хората. В това Народно събрание няма вече консенсус. ГЕРБ си управляваха, както си намерят за добре и не се вслушваха в нашите предложения, обяви Гяуров.

С оставката си Борисов показа, че няма желание да разкрие корупционните схеми на прехода, категоричен беше лидерът на СДС Емил Кабаиванов. Служебното правителство трябва да предприеме спешни мерки и да овладее гражданското недоволство. Парламентът трябва да се подготви и да организира избори за Велико народно събрание, подкрепи тезата на Янев Кабаиванов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1884 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СТ.КАРАГИОЗОВ

2013.07.07 | 16:56

1
В НАРОДНОТО НИ СЪБРАНИЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСНЕМ САМО ХОРА И ПАРТИИ КОИТО НЕ СА БИЛИ НА ВЛАСТ; КОИТО НЕ СА КОЛОНИАЛНИ ПОДЛОГИ; КОИТО НЕ СА НАНЕСЛИ УЩЪРБ НА ДЪРЖАВАТА НИ! /ЗАТВАРЯНЕТО НА 4те РЕАКТОРА С ПОДПИСА И ИНИЦИАТИВАТА НА КУНЕВА/. ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПРОДЪЛЖИМ ДОКАТО ПРЕМАХНЕМ ИНСТРУМЕНТИТЕ НА НАШИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ ЗА НАШЕТО ДУХОВНО И ИКОНОМИЧЕСКО ОГРАБВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ!!! А, ИМЕННО:ПОТОСМУКАЧИТЕ И КРЪВОПИЙЦИТЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ, ЕРП, ВИК; ЧУЖДИТЕ ТЕЛЕФОННИ КОМПАНИИ; ДА ПРЕКРАТИМ КОНЦЕСИИТЕ ЗА ЗЛАТО, ЦЕННИ И РЕДКИ МЕТАЛИ, МИНЕРАЛНА ВОДА!! ДОТУК СА ОКОЛО 29 МИЛИАРДА ЕВРО ОГРАБВАНИ ЕЖЕГОДНО ОТ НАС!!!!! ДА ЗАПАЗИМ НЕПОКЪТНАТ, ЧИСТ И СВЯТ СВЕЩЕННИЯТ НИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ!! ОТ ФАКТОЦЕНТРИЧНО/ПРОФАНСКО, ФАЛШИВО/ОБРАЗОВАНИЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ЗАКОНОЦЕНТРИЧНО, ИСТИННО УЧЕНЕ И НАУКА!! ПЪЛЕН, ПРОЗРАЧЕН КОНТРОЛ НАД ИНФОРМАЦИОННИТЕ И ПАРИЧНИ ПОТОЦИ! ДА СЕ ПОСТАВЯТ НА МЕСТОТО ИМ ОФШОРНИТЕ НИ ОЛИГАРСИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ БАРОНИ/КОИТО НИ ЗАЛИВАТ С ГМО КАНЦЕРОГЕННИ ОТРОВИ! /!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини