ПГ ГЕРБ: Ще гласуваме за оставката

  • 20 февруари 2013 12:38

  • 1818
  • 2
ПГ ГЕРБ: Ще гласуваме за оставката
©

Парламентарната група на ГЕРБ ще гласува за оставката на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, каза нейният член Александър Ненков по БНТ.

Според депутата от управляващото мнозинство постъпката на премиера е безпрецедентна. Ненков допълни, че новото правителство трябва да има доверие. Хората си спомнят кой назначи Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна в ДАНС и това е Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, зави законодателят. Според Ненков оставката на Борисов е изненадала и парламентаристите от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1818 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.02.20 | 21:20

2
Как е безпрецедентна постъпката му бе? Тоя знае ли тая дума какво означава? Преди правителства не са ли подавали оставка?
нагли сте!

2013.02.20 | 21:20

1
ти ли бе депутатче, татино синче акъли ще даваш? син на мастития юрист Румен Ненков, свързан със сивите структури, станал депутат на 25 години без никакъв опит и работен стаж, само защото изпълнява позицията "син на тате".

Добави коментар

Водещи новини