Сидеров: Политическите лидери да кажат ясно искат ли енергото да е държавно

  • 11 февруари 2013 14:09

  • 4974
  • 66
Сидеров: Политическите лидери да кажат ясно искат ли енергото да е държавно
© Булфото

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа призова шефовете на партиите да заявят ясно дали са за прекратяване договорите с трите  ЕРП-та.

Всички, включително премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, икономическият и финансовият министри, трябва да заявят ясно дали искат връщането на енергото в държавни ръце и регулиране на цените на тока, така че да бъдат близки до производствените и да са съобразени с покупателната способност на българина, заяви Сидеров на пресконференция днес. Той каза, че по време на срещата си с президента в сряда ще поиска и неговата позиция по този въпрос.

Монополистите трябва да бъдат изгонени от България, посочи лидерът на "Атака". Той каза, че договорите са сключени по време на правителството на Симеон Сакскобугготски и затова е шокиран от изявленията на представители на партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, които се солидализират с протестиращите, след като самата Кунева е била министър в кабинета "Сакскобургготски". Сидеров коментира и позицията на БСП и каза, че правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не е направило нищо за прекратяването на тези договори. БСП се "атакизира" и копира тези на "Атака", заяви Сидеров и припомни, че социалистите искат и премахване на плоския данък, въведен именно при Тройната коалиция.

Не може лидерите на партии да се правят, че светът започва от вчера, отбеляза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и настоя, ако те осъзнават грешките, допуснати по време на техните управления, да се научат да се извиняват. По думите му "Атака" е била последователна в позицията си и многократно е настоявала за прекратяване на договорите с ЕРП-та. Ако народът даде властта в ръцете на "Атака", прекратяването на тези договори ще е едно от първите неща, които ще направим, обеща той. Сидеров съобщи още, че "Атака" ще започне поредица от колективни искове срещу ЕРП-та.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4974 66

Коментари 66

Добави коментар
Само планът Сидеров може да спаси България!

2013.03.16 | 06:23

7
И какво постановява Програмата на партия АТАКА – Планът „Сидеров”: Минимална пенсия в България – 500 лева. Минимална заплата – 1000 лева – сега. Ето как ще стане това: - Незабавно разваляне на договорите с ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН и връщане на печалбите от над милиард евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. - Незабавно разваляне на договорите с Мтел, Глобул и Вивател и връщане на печалбата от над 1 милиард евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. - Незабавно разваляне на концесиите за златодобив и връщане на печалбата от над 3 милиарда евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. По данни от последните проучвания в България има залежи за над 700 милиарда лева. - Нов регламент и състав на митниците и връщане на печалбата от над 2 милиарда евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. - Строеж на нови два нова блока на АЕЦ „Козлодуй” плюс нова АЕЦ. - Създаване на държавна банка само за бързо и евтино кредитиране на малък и среден бизнес. - Създаване на кооперативна банка, с начално финансиране от държавата, специално за селското стопанство. - Ликвидиране на безработицата за 6 месеца със специална държавна програма за заетост чрез държавни проекти и поръчки – българският работник преди чуждия. - Създаване с държавно финансиране на високотехнологичен парк и държавен център за реализация на български изобретения и патенти, които ще носят милиарди печалба. - И последно. Генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Бразилия, Япония и Русия, което дава стратегическа опора на целия този план. Тези промени са възможни, те са жизнено нужни на България, можем да ги направим, знаем как. Нужно е само едно – трябва властта да е в правилните ръце.”
Wizard

2013.03.16 | 23:48

56
За нелепия копиран чаршав: ЕОН от доста време вече са Енерго про. Инфото очеизвадно ви е старо! Относно другите простотии: няма как да станат. Има и отковенно откачени неща, като например, "предпочитане на бг работника пред чуждия" - Кой чужд?!? Всяка една дума може да се коментира като нереална, но не ми се занимава с ненормални идиоти.

2013.03.16 | 23:50

66
НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ ЯСНО, ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ. ЗАЩОТО СА ГИ ДРЕСИРАЛИ ДА БЪДАТ СТРАХЛИВИ И ДА ШИКАЛКАВЯТ. ЗАТОВА. ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО ПРОБИ СИСТЕМАТА И НЕ Е НЕИН ПРОДУКТ. ЗАТОВА ТЕ НАРИЧАТ ЛУД ВСЪЩНОСТ.
Ще гласувам за Сидеров и АТАКА

2013.03.16 | 23:50

65
България загива демографски и това трябва да бъде спряно веднага. Тази задача не е партийна, тя е общонационална. Ще бъдем погълнати след 10-15 години от малцинствени групи. Ще бъдем турцизирани, ислямизирани и това, което го имаме – земя, собственост, ресурси останали, ще бъде иззето. Сега чувам, че щели да дават на разпродажби дори и язовирите. Не стига, че ги държат депесарски фирми, а скоро няма и да са българска собственост. Нещо, срещу което винаги се е борила АТАКА – земята ни да се продава на чужденци. Затова, изводът какъв е – долу ГЕРБ! Правителство на АТАКА – само това е спасението за България.
ddr

2013.03.16 | 23:50

64
На изборите всички масово да гласуваме за Волен и АТАКА!

2013.03.16 | 23:50

63
Сидеров, тези договори бяха подписани от Испанският циганин и кур*вата Кунева, а се актуализираха през 2007 и 2008 година. Три партии печелят всеки месец пари от препродажбата на ток от ЧЕЗ, ЕОН и ЕНВ. Всички знаем, кои са тези три партии! БСП, ДПС и НДСВ!
Волен е надеждата на всички българи!

2013.03.16 | 23:49

62
Господ да пази България! А Волен Сидеров, Господ да го поживи. Човека се бори като лъв за нашия народ. Ако малкия ми син ме попита "тате, кой е днешния Левски", знам какво ще му отговоря.

2013.03.16 | 23:48

58
Смешник! Да сравняваш Левски със Сидеров .... кво да ти кажа брат :DDD Докато Левски не се е предал на турците и се е бил срещу тях за свободата на България, то Сидеров беше създаден от ДПС и Ахмед Доган като дори през 2005 Сидеров е получил пари от Доган за да спонсорира предизборната си кампания. Пак ти казвам... за това си сравнение... ти си е*ахта в смешника.
Курдоколенков

2013.03.16 | 23:48

55
Имаш нужда от психиатър!

2013.03.16 | 23:48

54
АБЕ КЮТЮК НАИВЕН , ЛЕВСКИ Е БИЛ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ ЗА ВРЕМЕТО СИ ,КРАДЯЛ Е И ОТ БЕДНИ И ОТ БОГАТИ И ОТ ТУРЦИ И ОТ БЪЛГАРИ ! ТЕ И СЕГАШНИТЕ ПОЛИТИЦИ ПРИЛИЧАТ НА НЕГО !

2013.03.16 | 23:49

61
Бе хубави идеи давате но нека не забравяме че всички са подлеци и мошеници в тая държава, не правителството а самите хора трябва да се променят което ще стане ама никога с това темпо на изпростяване на народа.
Wizard

2013.03.16 | 23:49

60
Някой провери ли дали Сидеров е трезвен? Той говори абсолютни простотии. Този човек е откровенно луд! Какво като Кунева е била в правителството на Царя?!? Да не е била министър предеседател или енергиен министър. По логиката на белокосия откачалник всеки е виновен за всичко, стига да е участвал някъде на съвсем различен пост. Най-големия популист в държавата, след Бойко Борисов, разбира се! Той е номер едно, завинаги.
нееееее

2013.03.16 | 23:47

49
Брато теб трябва да те дават по телевизията . Ти си доказателството за тъпотата, не само в обществената ни система. Заклевам се. Рядко се среща толкова тъп и наивен като теб човек... Или правиш шпакли на Пръмова или лижеш топките на Станишев ... ти си знаеш ...
чочко

2013.03.16 | 23:49

59
Волене,вчера не те видяхме на протеста - не мжое да рекламираш партията и се отказа,а?

2013.03.16 | 23:48

57
Господ да пази България! А Волен Сидеров, Господ да го поживи. Човека се бори като лъв за нашия народ. Ако малкия ми син ме попита "тате, кой е днешния Левски", знам какво ще му отговоря. БОРИЛ СЕ БИЛ ЗА НАШИЯ НАРОД ! БОРИ СЕ ЗА ВЛАСТ ,А НЕ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА ,ТАКА ПРАВЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ !!! КАТО ВЗЕМЕ ВЛАСТТА ,ЧЕ ВИ ДАДЕ ХУЯ СИ ДА МУ ГО СМУЧИТЕ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини