Меглена Кунева: Разединеното ни общество има нужда от непартиен президент

  • 13 юли 2011 08:23

  • 1375
  • 3
Меглена Кунева: Разединеното ни общество има нужда от непартиен президент
© Булфото

 Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия кандидат – президентът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

„Такова разединено общество като нашето има нужда от непартиен президент. За да постигнем целите това може да стане с един президент, който се концентрира върху 3, 4, 5 приоритета. Това е моделът за 2012 година, а не за това какво ще е след 5 години”, заяви кандидат – президент.

Относно кандидатурата на президентската двойка - Душана Здравкова и Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, Кунева заяви, че няма поради липсата на официална платформа на двойката не би могла да коментира.

Кунева помоли да не се говори от нейно име, а първо да се допитат до нея. Това тя заяви по повод твърденията, че Явор Дачков работи за нея. Кунева отрече Дачков да работи за нея.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отговори и на твърденията на вестници, че се е ширила в огромен апартамент в Брюксел. Тя бе категорична, че няма такъв, а е живяла през цялото време под наем. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1375 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
!!!

2011.07.13 | 10:29

1
PRAMOVA,NE E NUJNO DA OTKRIVA6 TOpLATA WODA.DAJE NE E NuJNO DA OTGOVARYA6,KAKVO PRAVI PARTIINARSA SRED KANDIDATITE?

2011.07.13 | 14:51

2
6to ni zatvori reaktorite be KURVO ? a ? na svoq glava gi zatvori, v dogovora za prisyedinqvane NQMA TAKOVA USLOVIE !!! Aide izberete q, moje da se prisuedinime kum Turciq...

2011.07.13 | 14:51

3
Кривите джуки говорят за пристрастеност към минетите!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини