Мая Манолова: Защо отивам на избори с Ваня Григорова?

  • 24 април 2024 15:02

  • 1308
  • 0
Мая Манолова: Защо отивам на избори с Ваня Григорова?
© личен архив

Защо отивам на избори с Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на? На този реторичен въпрос отговаря Мая Манолова, популярна личност в политиката и обществото, председателка на партия "Изправи се!"

Защото Ваня е боец. И двете сме биткаджии.

Защото тя като синдикалист и аз като омбудсман и председател на Изправи се.БГ сърцато защитаваме правата на работещите хора - миньори, транспортни работници, медицински сестри, шивачки...

Защото и тя, и аз се борим срещу монополите, срещу силните на деня.

Защото уж “големите” политически мъже докараха България до пет пъти на избори за три години. Сглобка, разглобка, кални битки за власт и пари, слугинаж на олигарси и посолства.

Обикновените хора имат нужда от истинска защита в парламента.

Явяваме се като коалиция "Солидарна България". Това ще е коалицията, която ще защитава обикновените работещи хора. И ще е единствената, зад която не стоят партийни интереси, икономически кръгове и чужди посолства.

Влизането ни в парламента за всички, които обслужват чужди икономически и други интереси, е проблем и това ще ги изправи срещу нас в тази компания, защото за нас интересите на обикновените хора са водещи, а за сглобката - всички се убедихме - не.

Солидарна България не е партийна сглобка, не е инженеринг на хора с пари, които си търсят партия. И Ваня, и аз сме доказали, че пръстен не целуваме, господари нямаме и България и хората са над всичко. Борисов се представя за Бащицата, дори "майка на нацията" беше сложил да се избира. ППДБ изпраха него и Пеевски, сглобиха се ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и... пет пъти избори. За да е удобно на Борисов. Това ние с Ваня няма да спрем да го напомняме. Защото е пътят на България към безвремието, наречено "модел на сглобката - ППДБ, Борисов, ДПС” и срамно слабата и кротка "опозиция".

Време е да върнем достойнството на обикновените хора и на България.

Ей за това е време.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1308 0

Свързани новини

Водещи новини