Дянков отпусна 1, 5 млн. лв. за ремонт на главния водопровод, доставящ вода до Панагюрище

  • 22 август 2012 17:40

  • 1341
  • 1
Дянков отпусна 1, 5 млн. лв. за ремонт на главния водопровод, доставящ вода до Панагюрище
©

Отпускаме 1 млн. 150 хил.лв. за ремонтни дейности по главния водопровод, доставящ вода до Панагюрище и селата, каза министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи по време на извънредното си посещение в Панагюрище, съобщи Радио "Фокус" - Пазарджик.

Причината за извънредното посещение на министъра в Панагюрище е обявеното днес в 13.00 часа бедствено положение в общината заради недостига на питейна вода. Решението е в отговор на желанието на областния управител и кметът на община Панагюрище, след днешното заседание на МС, за отпускане на допълнителни средства за решаване на водния проблем. Взето е решение за отпускане на 1 млн.150 хил.лв. от националния бюджет, които да се използват през следващата седмица за ремонти дейности по главния водопровод, доставящ вода до Панагюрище и селата.

Министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи каза, че е организирано отпускането на сумата, която до утре ще бъде вече по сметките на общината. Всичко това е съгласувано с премиера. Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, каза също, че е една от причините за това бързо решение е, че община Панагюрище е трета в страната в първоначалните рейтинги за финансова стабилност, обявени от неговото ведомство. „До края на деня ще разпиша заповедта за превеждането на сумата за капиталови разходи, но ежеседмично ще изпращам експерти да проверяват какви дейности се извършват и как се изразходват тези пари", каза също вицепремиерът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1341 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ГРУБИЯ

2012.08.22 | 21:04

1
МАЛЕ, ЗАГУБЕНИ ХОРА....РАЗПИСАЛ ЗАПОВЕДТА ЗА ПРЕВОДА НА ПАРИТЕ БЕЗ ДА ЗНАЕ КОЛКО, ЩЕ ТРЯБВАТ ЗА РЕМОНТА КАТО ЦЯЛО!!!И ТЕЗИ ,,ЕКСПЕРТИ КАКВО,ЩЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ МОГА ДА СХВАНА НЕЩО???КОМАНДИРОВЪЧНИ,ХОТЕЛИ,ЗАВЕДЕНИЯ И ДР.УДОВОЛСТВИЯ НА ГЪРБА НИ ПАК...УПРАВЛЯВАЩИ, ВИЕ ИЗКАРВАЛИ ЛИ СТЕ ПАРИЧКИ С ТРУД, ЧЕ ТОЛКОВА ЛЕСНО ГИ РАЗДАВАТЕ???

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини