ГКПП "Капитан Андреево" с нов началник

  • 24 октомври 2024 11:31

  • 481
  • 1
ГКПП "Капитан Андреево" с нов началник
© Булфото

Филип Николов е новият началник на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево", казаха за БТА от пресцентъра на Агенци "Митници".

Николов оглавява митническия екип на българския граничен пункт към турската граница при "Капъкуле" след системна вътрешна ротация в състава на Агенция "Митници".

Преди да бъде преназначен на позицията той е  работил на ГКПП "Калотина", посочиха от пресцентъра. Това е второто му преназначение на началническата длъжност на пункта "Капитан Андреево" след 2018 година. 

Досегашният началник на "Капитан Андреево" Георги Господинов е преместен на ръководна позиция в митническия пункт "Пристанище Бургас – център", посочиха от пресцентъра на Агенция "Митници".

Премиерът и министри откриха ремонтирания ГКПП "Калотина"

Според данни от Международната асоциация за защита на интелектуалната собственост – REACT, ГКПП "Капитан Андреево" е на второ място сред граничните пунктове в световен мащаб по задържане на фалшиви стоки, имитиращи марки на световноизвестни брандове.

Данните бяха изнесени по време на семинар в средата на октомври в Свиленград под егидата на REACT, на който бяха обучени митнически инспектори, служители на МВР и прокурори как да разпознават оригиналните от неистинските продукти.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
481 1

Коментари 1

Добави коментар
????

2024.10.24 | 12:07

1
ПОЗНАТ на Борисов или на Магнитски,пардон Пеевски?!

Добави коментар

Водещи новини