Водещите новини! Българите най-много се страхуват от цените, политиците и имигрантите. Унгария все по-открито подкрепя Путин (и още…)

  • 20 септември 2022 13:12

  • 824
  • 3
Водещите новини! Българите най-много се страхуват от цените, политиците и имигрантите. Унгария все по-открито подкрепя Путин (и още…)
© Getty Images/Булфото/Novini.bg

***

Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 20 септември

 

Това, от което българите се страхуват най-много, е „прекомерно увеличение на цените“. След което идват страховете от политиците, които евентуално биха могли да заформят една „трайна политическа нестабилност“, а на трето място е „да има нова мигрантска вълна“. 

Ново проучване на "Галъп" разкрива какви са страховете на българите

***

След като ЕК съвсем открито нарече Унгария „непълноценна демокрация“, официална Будапеща показа още повече про-путинския си уклон, който така или иначе не е тайна за никого отдавна. 

ЕС да спре да мисли за нови санкции срещу Русия, иска Унгария

***

„България няма магистрала „Хемус“. Това, което има, е лошо изпълнено, некачествено, опасно за живота, защото са крадени милиони. Магистралата, използвана от Борисов като негова визитна картичка, така и не стана готова в рамките на неговото управление. А милионите отделени за нейното довършване изчезнаха малко след като той падна от власт“.

Заварихме основни ремонти на пътни съоръжения, тунели, виадукти – изпълнявани без одобрени проекти, без разрешения за строеж, без надзор и без гаранции. Заварихме схема за насочване на огромни парични средства към избрани фирми от приятелския кръг“.

Кирил Петков: Дойде времето мафията да се страхува от държавата

***

Асен Василев: Трябва ни детско здравеопазване, за да може децата ни да се лекуват тук, а не в чужбина

***

Междусистемната газова връзка Гърция - България ще бъде въведена в експлоатация на 1 октомври с официална церемония в София.

Официално: Газовата връзка с Гърция влиза в експлоатация на 1 октомври

***

И все пак, тези рубли са така сладки…

Енергийният министър: Не затваряме вратата за газ от Русия

***

Операцията е насочена към противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, както и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони, махали и квартали. За целта е изграден временен контролно-пропускателен пункт в района на пътен възел „Охлюва“.

Спецоперация на полицията в Русе

***

Установиха 250 изхвърлени варела с химикали в няколко столични района

***

Служебното правителство на президента Румен Радев извърши поредното безпрецедентно нарушение на законодателството, като без никакви законови причини прекрати мандата на всички членове на Комисията за защита на потребителите“. 

Това се казва в изявление на КЗП.

Служебното правителство прекрати мандата на всички членове на КЗП

***

Икономическият министър за КЗП: Комисията работеше като политическа бухалка, назначено е лице с криминално минало

***

Руската частна военна компания "Вагнер" се опитва да рекрутира над 1500 осъдени криминални престъпници, за да участват във войната в Украйна.

Много от тях обаче отказват да се присъединят.

Руската фирма "Вагнер" се опитва да набере над 1500 престъпници, за да воюват в Украйна. Много от тях отказват

***

 

Novini.bg
824 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ed

2022.09.20 | 14:44

1
wdwwdw
bo

2022.09.20 | 14:47

2
Много пропаганда в полза на ПП бе новини.бг. А засрамете се малко. Вижте коментарите и юе разберете че народа много ги "обича". Т.е става дума за пари..т.е взимате едни пари,А ПП само си дават парите....хехе

2022.09.20 | 16:08

3
Върлият демократ и борец за евро-атлантическата ориентация на България какво мисли за РУСОРОБИТЕ в Унгария? Още ли боготвори Орбан?

Добави коментар

Водещи новини