Водещите новини! В последния момент „извадиха“ кандидат-премиер; мандатът е връчен

  • 30 юли 2021 19:03

  • 1625
  • 3
Водещите новини! В последния момент „извадиха“ кандидат-премиер; мандатът е връчен
© Novini.bg

*** Водещите вечерни новини на 30 юли ***

 

След като цял ден се спрягаше името „Петър Илиев“, а в медиите и социалните мрежи излизаха една след друга недотам ласкави подробности за Илиев, излезлите лидери от последните избори ИТН отидоха в Президентството с друг кандидат, който прие мандата от президента. 

Пламен Николов от ИТН прие мандата от Румен Радев за съставяне на правителство

Реакции във фейсбук след новината, че Петър Илиев може да е кандидат-премиерът

ИТН оттегли кандидатурата на Петър Илиев за премиер

Адвокат Хаджигенов: Казахме на ИТН, че няма да подкрепим Петър Илиев за премиер и начина на формиране на кабинет

Кирил Петков излиза от властта, може да го видим на протести

БСП ще покани Пламен Николов на разговор

***

Думата „крадец“ е много тежка и според мен г-н Йорданов трябва да се извини. 2009 г. се разделихме с инвеститорите във фирмата. Половината дойдоха в новата фирма. След това започнаха 2-годишни съдебни саги. Съдът в Ню Йорк се произнесе в наша полза. След месец беше постигнато приятелско споразумение между двете фирми, за да спрат делата, обясни Василев във връзка с обвиненията на Тошко Йорданов от ИТН. По думите му ваденето на този случай е несъстоятелно действие.

Не знам защо от "Има такъв народ" (ИТН) са решили да ме атакуват. Явно са си сменили мнението, след като бях поканен за министър. Това заяви служебният министър на финансите Асен Василев в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

По повод предложението за пост към Василев от ИТН, служебният финансов министър заяви: „Вицепремиер по еврофондовете означава 90% от времето си да прекараш с бюрократи в Брюксел.

Проблемът е, че докато не се справим с корупцията и кражбите в България преди да градим нещо, е все едно да сипваме вода в пясъка“.

Асен Василев обясни за фирмата си и обяви, че очаква извинение от Тошко Йорданов

***

Представяте ли си да има на света партия, която да спечели изборите благодарение на това, че хората страшно, ама страшно много харесват лидера ѝ, който я е съставил; да са готови да го следват където им каже, после, като ги изберат, да не се мерне в Парламента, а когато попитат къде е той, нахакано от антуража му да казват, че той е на истинската си работа – в телевизията? Демек: истински важната му работа, не вие. 

Представяте ли си пък да има партия, която да обещава такива страшно добри кандидати, а накрая – като ги изберат – на тия същите кандидати да не им дават да се изказват от трибуната без предварително одобрение от сценаристите?

Нèма такава игра...

***

След завръщането си от филмовия фестивал в Кан, Мария Бакалова кацна директно в България. Разбира се, тя първо отиде в родния си град Бургас, за да се види с най-близките си.
Мария не спира да показва красотите на страната ни и буквално залива социалната мрежа с чудни гледки от родината.

Мария Бакалова влюбена в България

***

Русия и Узбекистан започват днес съвместни военни учения близо до афганистанската граница, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Очаква се през следващата седмица подобни маневри да бъдат проведени и в съседен Таджикистан.

Москва заяви, че е "дълбоко обезпокоена" от ситуацията в Афганистан, където талибаните завзеха обширни територии в селските райони след изтеглянето на американските сили.

Русия и Узбекистан започват военни учения по границата с Афганистан

***
 

Novini.bg
1625 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.07.30 | 21:53

2
Тошко да се подстриже ! Че ше го е6а у депутата !
Смях

2021.07.31 | 16:24

3
Тошко да си сложи маската както трябва, че другите наопаки, а той на терсене.
Умник Гюро

2021.07.30 | 21:03

1
Чалгари, комунисти и арнаути заедно и задружно ще подкрепят кремълския президент и руския башибозук. Браво, да живей чалгата и комунизма!

Добави коментар

Водещи новини