Министър Терзийски: Благодаря ви за положените усилия и постигнатите добри професионални резултати

23 февруари 2021 17:20

Министър Терзийски: Благодаря ви за положените усилия и постигнатите добри професионални резултати
© МВР
262 1

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети Златоград, Мадан и Баните. Придружен от директора на  ОДМВР - Смолян старши комисар Николай Димов, той проведе работни срещи със служителите в структурите на територията на дирекцията.  Запозна се на място с организацията и условията на работа в районното управление,  районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и ГПУ-Златоград, в РУ-Мадан и в полицейския участък – Баните.

Искам лично да Ви благодаря за добрата работа, за положените усилия и постигнати професионални резултати, с тези думи министър Терзийски се обърна към служителите и подчерта, че пандемията от COVID-19 добави допълнителни отговорности и ангажименти към и без това напрегнатото им ежедневие. Непрекъснато се следи и се събират данни за нивото на заболеваемост сред служителите. Високо е нивото на здравните услуги, предлагани от Медицинския институт на МВР. Създадена е организация за поетапно ваксиниране на всички, заявили желание служители и на техните семейства, увери министър Терзийски и подчерта, че за него и за ръководството на МВР е важно колегите да бъдат здрави и да работят мотивирано.

В рамките на срещите бяха обсъдени текущите задачи по основните направления на дейност, материално-техническата обезпеченост, условията на труд, спецификите на криминогенната обстановка в района. Вътрешният министър припомни и една от постоянните задачи на полицейските екипи  -  работата по пътна безопасност и подчерта, че завишеният контрол по спазване на Закона за движение по пътищата остава важен фактор за намаляване броя на тежките пътни произшествия.

Novini.bg
262 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
Bettya21

2021.04.10 | 03:58

92957
­­В­­­и­ж­­т­­­е­­ ­м­­­о­­я­­т­­­а­­ ­­­т­­­и­­й­­н­­ ­­п­­­у­­­т­к­а­­ ­-­­­ ­­W­W­­W­­.­B­­G­­­1­­­7­.­­­C­­­L­­U­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини