Терзийски поздрави служителите на ГДБОП за 30-та годишнина на дирекцията

  • 13 февруари 2021 11:20

  • 415
  • 2
Терзийски поздрави служителите на ГДБОП за 30-та годишнина на дирекцията
© Булфото (архив)

Министърът на вътрешните работи Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в е поздравил от свое и от името на професионалното ръководство на МВР служителите на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" за 30-годишнината от създаването на дирекцията.

"Поздравявам Ви за постигнатите резултати, за доведените до край разследвания, за приноса в знакови международни операции и пожелавам успех в предстоящата работа", се посочва в поздрава, разпространен до медиите.

Представители на Сикрет Сървис наградиха служители на ГДБОП

В него министърът посочва още: "През годините извървяхте нелекия път на утвърждаване, на промени и обновяване, натрупахте опит и изградихте една свързана общност, която пази своята неотменната мисия - служба в името на закона и на обществото. Работата Ви е натоварена с големи обществени очаквания. Сложни за разкриване и разследване престъпления, кибератаки и терористични заплахи, престъпления срещу авторското право и срещу културно-исторически ценности, наркотрафик, пране и фалшифициране на пари - това са само част от предизвикателствата, пред които се изправяте ежедневно. Всички те отдавна не познават граници, а съществуването им се подхранва от глобални кризи - икономически, политически, социални, дори от новото изпитание за света - пандемията от COVID-19."

В поздрава си към колегите министър Терзийски им благодари за амбицията утвърждават авторитета на ГДБОП и МВР и за енергията "да служат вярно на страната на доброто".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
415 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Грух грух

2021.02.13 | 13:02

2
Ицо Нослето дано днес да не си на магистрала кока че е лошо
ТИЯ ВСИЧКИТЕ

2021.02.13 | 12:34

1
Айдушки черкезни мекерета,трябва да свършат като Чаушеску.

Добави коментар

Водещи новини