Министър Терзийски се срещна със служители на районни управления в Стралджа и Тунджа

09 февруари 2021 17:31

Министър Терзийски се срещна със служители на районни управления в Стралджа и Тунджа
© МВР
287 1

Министърът на вътрешните работи се срещна със служители на районни управления в Стралджа и Тунджа, област Ямбол. Заедно с него бе и директорът на ОДМВР – Ямбол старши комисар Иван Русев, съобщиха от пресцентъра на МВР.

"Измина една нелека година, през която успяхме независимо от необичайни условия, да се справим с основните задачи  на министерството, включително и с новите предизвикателства, произтичащи от мерките срещу пандемията и задълженията на МВР. Натрупахме опит в необичайна и динамична обстановка", посочи министър Христо Терзийски.

Министър Терзийски се срещна и разговаря със служителите на районни управления в Софийска област

В рамките на работните срещи той и служителите дискутираха въпроси, свързани с текущите задачи по различните направления на дейност, спецификата на криминогенната обстановка в обслужваните райони,  кадровото и материално-техническото обезпечаване, полагането и отчитането на извънредния труд, както натовареността на състава. Вътрешният министър припомни, че успоредно с противодействието на престъпността, един от основните фокуси пред ведомството остава повишаването на ефективността на работата по превенция и контрол на пътното движение.

"Продължаваме да следим данните за заболеваемостта на състава. Медицинският институт на МВР е отлично подготвен със специалисти, техника, медикаменти, така че Вие и Вашите близки може да разчитате на професионална помощ при необходимост", увери министър Терзийски и уточни, че скоро ще започне и процесът по ваксинация на заявилите желание служители.

МВР шефът разкри кои са предизвикателствата за предстоящите избори

Той благодари на колегите си  за неимоверните усилия, за труда, който полагат,  за мотивацията, с която изпълняват служебните си задължения и  им пожела успешна година в личен и професионален план.

Филип Епитропов
287 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
Kristina19

2021.04.10 | 03:59

95010
­В­­и­­­ж­т­­­е­­­ ­­­м­о­­я­­­т­­­а­ ­­­т­­­и­­й­­­н­­ ­п­­у­­­т­к­а­ ­­­-­­ ­W­­W­­­W­.­­­B­­G­­­1­­7­­­.­­C­­L­U­­B­

Добави коментар

Водещи новини