5 км опашка от товарни автомобили на ГКПП "Кулата" от гръцка страна

  • 11 февруари 2017 16:56

  • 2142
  • 0
5 км опашка от товарни автомобили на ГКПП "Кулата" от гръцка страна
©

5 км е опашката от товарни автомобили на ГКПП "Кулата" от гръцка страна. За това бе уведомен служебният министър-председател Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то, който посети ГКПП "Кулата", за да се запознае с организацията на работа.

Премиерът коментира, че важното за страната ни е, че на българска територия няма колони от автомобили.

Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то изказа удовлетворението си от работата на служителите на граничния пункт, но подчерта, че има нужда да се обърне внимание на хигиената.


Премиерът е придружен от служебните министри на вътрешните работи Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е и на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни.

Те посетиха Съвместния контактен център, в който работят смесени българо-гръцки екипи.

По-рано през деня министър-председателят Герджиков гостува на винопроизводители от района на Мелник. Премиерът разговаря с лозари и технолози на вино в две от винарните в района, изградени с европейски средства и български инвестиции.

Нора Виткова
2142 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини