-
20 април 2014 14:53
- 4487
- 1
От рано сутринта в Хасково традиционните за празника агнета се върят на шиш. За да се изпече близо 25-килограмовото агне са необходими поне 5 часа.
На село Вълче Поле обаче предпочитат агнешкото да приготвят на пещ. Месото се овкусява със сол, черен и червен пипер, като се добавя и джоджен, толкова разкриха местните майстори, цитирани от Булфото.
Великденското агне се пече във фурната близо 4 часа.
Галерия от снимки вижте ТУК
Последвайте канала на
Свързани новини
Левски взима Майкон
Осем отбора зависят от Лудогорец - Ботев, разградчани “ще играят” за ЦСКА - София и Левски
Агитират Сираков да вземе треньора на хита на сезона
Байер посяга към мечтания финал, в Бергамо ще е интересно
Бивши елитни испански рефери също коментираха отсъдената засада при незачетения гол на Байерн
Астън Вила се надява на чудо, за да спре исторически успех на Олимпиакос
Коментари 1
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
Премиерът Главчев: Ще има забавяне при официалното обявяване на изборните резултати
09 май 202411:06
Водещите новини! Отбелязваме Деня на Европа. Беларус ще се присъедини към Русия в ядрените учения (и още…)
09 май 202413:14
Ден на Европа: Издигнаха знамето на ЕС пред президентството
09 май 202410:00
Калин Стоянов: В МВР са получени три сигнала, свързани с изборите
09 май 202410:59
Николай Рашков: Сектор "Транспорт" свързва всички икономически елементи на нашия живот в Европа
09 май 202411:41
ПП-ДБ смени кандидат от листата си за евродепутати
09 май 202411:40
Лорер: В настоящата ситуация в парламента не може да има работещо мнозинство без ГЕРБ
09 май 202410:54
Пожар пламна в къщата на Иван Гешов в София
09 май 202411:42
Фалшив лекар уби студент по време на пластична операция!
09 май 202411:33
2014.04.21 | 10:56