Корнелия Нинова: Честит Ден на победата и Ден на Европа! Искаме мир

  • 09 май 2024 12:37

  • 487
  • 3
Корнелия Нинова: Честит Ден на победата и Ден на Европа! Искаме мир
© БСП

„Честит Ден на победата и Ден на Европа! Днес отдаваме почит на милионите, дали живота си в борбата срещу фашизма и затова да има мир в Европа". Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, съобщиха от партията.

Нинова, заедно със зам.-председателя на партията и водач на евролистата на социалистите Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, евродепутата и кандидат за втори мандат Цветелина ПенковаЦветелина ПенковаЦветелина Пенкова е родена на 19.02.1988 г. в София. След обучението си в Софийската математическа и кандидатите за евродепутати проф. Румен Гечев и Гергана Алексова, участва в традиционната церемония по издигане на флага на Европейския съюз пред президентството на 9 май.

Ден на Европа: Издигнаха знамето на ЕС пред президентството

„Нека се противопоставим на днешните прояви на фашизъм. Нека спрем опитите да се подменя историята и да се заличава нашата памет", казва Нинова. И да не забравяме, че основополагаща цел на Европейския съюз е да насърчава мира в Европа и света. Ние искаме мир", добавя лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.  

Церемония по издигането на знамето на Европейския съюз по повод Деня на Европа се състоя пред президентската институция по-рано днес.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
487 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.09 | 17:00

3
Като искате мир, кажете го на Путин, а не размахвай байрака, колко мирни терористи сте цялото БКП/БСП. Само да спомена църквата Света София, шумкарското движение и избиването на цвета на нацията след девети.
Джамбо

2024.05.09 | 15:27

2
Говнянко си ти...

2024.05.09 | 14:03

1
Лицемерна говноядка. Искала мир, но се продава на путьо за едни четири хиляди месечно.

Добави коментар

Водещи новини