Ивайло Калфин: Има картел с цените на горивата

  • 16 август 2011 07:49

  • 2181
  • 6
Ивайло Калфин: Има картел с цените на горивата
© Булфото

Вероятно имаме общи елементи с Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, но повече се различаваме.

Това каза кандидатът за президент на БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия.

Той уточни, че истинският му конкурент на предстоящия вот ще бъде кандидатът на ГЕРБ.

"България изобщо не си даваше сметка какво ще й се случи след като влезе в Европейския съюз, докато водеше преговори", заяви Калфин.

"България за последните два мандата на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в постигна значителни резултати", каза кандидатът на БСП. Той поясни, че за това говори и фактът, че Първанов е и единственият политик, който е избиран на този пост два пъти.

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска бе категоричен, че правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не е пренебрегнал сигналите, че предстои криза. Той уточни, че тогава е имало набелязани мерки, които след идването на ГЕРБ на власт, са били игнорирани.

Според кандидатът за президент на БСП сред най-важните антикризисни мерки е да бъде държавата коректен платец и да се подобри бизнес - средата в страната.

Калфин заяви, че според него има най-малкото картел с цените на горивата. "Страх ме е, че като цяло ще се увеличават цените на горивата", каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2181 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2011.08.16 | 21:25

2
shiban komunist toq lentqi i cherven pendel zaslujava da e v nqkoi trudov lager do kraq na jivota si :@

2011.08.16 | 21:26

6
Къде ги видя тия комунисти бе !? Ти партия с по-дясна политика от БСП виждал ли си! Комунисти, те ако бяха комунисти нямаше да сме на това дередже.
evgeni

2011.08.16 | 21:26

5
---- Прикрепено писмо (.....................) ---- Подател: evgeni slavkov До: PRESS-OFFICE@MINFIN.BG Относно: ..................... Дата: Вторник, 2011, Август 16 11:19:49 EEST Дянков когато говориш за "съмненията си" относно печалбата на Лукоил,на кого говориш,на американските бабички или и ти започваш да си вярваш като твоят началник Б.-интриганта. След като те викат в Америка възхищавайки се на твоят интелект,заминавай с еднопосочен билет.И още нещо когато казваш,че печалбата може да отсъствува по опричина на "големи инвестиции",тези твои мъдростти ги обсьждай с дядо поп,а не в общественото пространство тези си умотворения.Не съм виждал по-лукав политик от тебе.
нямате право

2011.08.16 | 21:25

4
Калфин исие нямат право да коментират кризата , в която набутаха България за 45 години и със синьо-червено-жълта-тъмно-синя върхушка я ограбиха през последните години на управлението им.
HIT

2011.08.16 | 21:25

3
MНОГО СТЕ КУХИ ЛЕЙКИ И ДВАМАТА ЕВНУСИ!
Българан

2011.08.16 | 21:25

1
Естествено, че бяха набелязани мерки. Така си разпределиха 65- те милиона последната нощ от управлението. Да не говорим за мините които избухват една след друга. А върховният политик с двата мандата от когото не зависи нищо друго освен протекцията на агентите на КГБ и престъпните групировки. Наистина постигнахме значителни резултати отричайки демокрацията и внедрявайки дълбоко агентите на КГБ в структурите на държавата. Ебати крокодила какви сълзи лее, докато лапа с другите изедници.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини