Ивайло Калфин: Държавата помага за ескалацията на кризата

  • 10 август 2011 13:06

  • 1501
  • 4
Ивайло Калфин: Държавата помага за ескалацията на кризата
© Булфото

Не може държавата да не изпълнява задълженията си да се разплаща с фирмите и да предизвиква с това ескалация на кризата, вместо да действа за преодоляването й.

Така формулира Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска един от основните проблеми в икономическата политика на правителството, предаде КРОСС.

Пет приоритетни области в развитието на България очерта кандидатът за президент на БСП на срещата си с жителите на Средец, Бургаско. Развитие на икономиката, доходите на населението, регионалното развитие и перспективи пред младите хора, което означава образование и здравеопазване - това са стълбовете на бъдещето на страната, смята Ивайло Калфин. 

В диалог с присъстващите той разясни как могат да бъдат използвани европейските програми и фондове за постигането на резултати в посочените направления. С оглед на бюджетната рамка на ЕС за 2014 година Калфин подчерта необходимостта от промяна в подхода на българската държава към изготвяне на проектите.
 
Самоцелният стремеж да се усвояват средствата да бъде заменен с изготвяне на проекти, чийто краен резултат е предварително ясен и измерим. Само така ще бъде възможно да се насочат европейски средства към България в условията на силна конкуренция с останалите страни-членки на ЕС.

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска изрази и позицията си относно връщането на заграбените имоти на тракийските българи. Този въпрос трябва да бъде постоянно поставян пред Турция и България трябва да обвързва членството й в ЕС с неговото решаване. На председателя на местната организация на Тракийските дружества Божанка Николова той връчи икона на Света Богородица – подарък за новия клуб, който предстои да бъде открит скоро.

Кметът на Средец Тодор Пройков и Георги Георгиев - председател на Общинския съвет и на БСП, запознаха Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска с проблемите на общината.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1501 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
владо

2011.08.13 | 15:18

4
Простия комунист - коментар 3 - си личи от километър! Елементарно, злобно и арогантно - както любимата му партийка се държа 4 год. в управление! Краде заедно с турците - представяте ли си - палач/ БСП/ и онеправдан ДПС/ се съюзиха в името на властта - това никъде в нормалния свят го няма!И крадоха като за последно, а сега" Крадеца вика - дръжте крадеца" Ако не беше жалко ,щеше да бъде смешно! И винаги се намират клакьори, обикновенно обезмозъчени ,дето се хващат на хорото ,дори и ако не разбират за какво иде реч! С една дума - ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
опааа сетиха се

2011.08.13 | 15:09

1
като са толкова умни, и знаят решението за проблемите ни, защо не ги решиха по време на собственото си управление. Може би бяха твърде заети с ограбване на народа и държавата.

2011.08.13 | 15:09

3
А може би точно това правеха и затова сега се усеща толков арязко влошаване на стандарта на живот? Кога ли щер се освестите, че ББ слама на две овце не може да раздели, камо ли да бъде премиер?

2011.08.13 | 15:09

2
bahti pomiqra....

Добави коментар

Водещи новини