Депутати на ДПС се хвалят със златни кредитни карти

  • 13 август 2013 07:09

  • 2948
  • 6
Депутати на ДПС се хвалят със златни кредитни карти
© Булфото

За разлика от колегите си от левицата депутатите от ДПС и "Атака" не блестят с кой знае какви интереси в областта на културата и спорта, но за сметка на това са горди притежатели на златни кредитни карти. Това личи от публикуваните им вчера декларации за конфликт на интереси, пише вестник "Сега". На страницата на парламента неизвестно защо липсва само документът, който би трябвало да е подал лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Кредитни карти с високи лимити демонстрират Митхат Метин и Шендоан Халит - техните са GOLD, както и колегата им Веселин Пенев, който има четири карти на обща стойност 95 хил. лв. От "Атака" се отличава лидерът на формацията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, чийто таван е 37 991 лв., и Петър Петров с лимит 25 хил. лв.

Депутатите от движението на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от демонстрират по-сериозна активност в областта на неправителствения сектор - в декларациите се посочва членство в управата на юридически лица с нестопанска цел. Неколцина от тях са споменали фондация "Либерална интеграция" или друго НПО с подобна дейност. Други са били в ръководството на "Младежко движение за култура и спорт". Депесарите се интересуват от политика и анализи - като Николай Александров с Институт за прогнози и анализи и Хасан Хаджихасан, който е бил в Екип за изследване на политиката, въпреки че не е развивал дейност. В областта на спорта се отличава лидерът на движението Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, който е споменал Българската федерация по петанка, и Камен Костадинов - член на Българския футболен съюз. Тук е и най-новият депутат от ДПС Александър Методиев, по-известен като бат`Сали, който е записал футболен клуб "Спартак". Дългогодишният депутат Рамадан Аталай е декларирал само, че е член на Централното оперативно бюро. Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на пък е отбелязал, че е подал заявления за излизане от ръководството на Съюза на вестникарите и разпространителите на печатни издания и Българския медиен съюз.

Любопитни заявления са дали някои от депутатите в графата "частен интерес към дейността на свързани лица". Мехмед Атаман например е споменал дори шурея си редом със съпругата и снаха си, без обаче да е ясно с какво се занимава той, а Хюсеин Хафъзов е написал, че съпругата и родителите му са земеделски производители, а брат му притежава фирми, за чието състояние и дейност не е осведомен.

Последвайте канала на

2948 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
112

2013.08.14 | 17:29

6
Ами ЦИГАНИТЕ от ДПС с какво да се похвалят - със злато.
ани

2013.08.14 | 17:29

5
Ей - това що е от ДПС - е само БОКЛУК И КРАДЕЦ.

2013.08.14 | 17:29

3
Между читаците, циганите и комунистите разлика няма. Всички те са човешка измет. Да не би Йордан Цонев да е човек? Или Христо Бисеров? Или Станишев?
Националист (истински, не като Сидероглу)

2013.08.14 | 17:29

4
И те са изроди, но поне са си нашенско производство.Докато Доган ,Местан и компания еничари сме ги внасяли от Турция.Мисълта ми е , че както ги внасяхме навремето,сега трябва да ги изнесем обратно.Имаме си достатъчно нашенски изроди ( ти посочи няколко от най - големите) , така че не бива да търпим повече чуждите.
Националист (истински, не като Сидероглу)

2013.08.14 | 17:28

2
Смърт на мангало - турската пасмина.Да се спомним имената на Левски и Ботев и да върнем държавата си в български ръце,пък били ти и мръсните ръце на мутри и комунисти.РЕЗЛЯЦИТЕ - ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА.ПРАВ ИМ ПЪТ КЪМ АНАЛДОЛА.
rezil

2013.08.13 | 20:45

1
Изглежда по лесно се краде от българомохамедани отколкото от българи :D Хора обединете се да си оправим държавичката никои от вън не иска ние да сме добре,колкото по бедни сме толкова сме им по евтини. Самите ние сме си наи добрите приятели.

Добави коментар

Водещи новини