Проф. Вучков: Политиците ни се занимават с политика, защото не стават за друго

  • 08 май 2013 09:17

  • 1314
  • 4
Проф. Вучков: Политиците ни се занимават с политика, защото не стават за друго
© Булфото

Не желая да се занимавам с политическа власт. Много пъти са ме канили за президент, но съм отказвал. Политиците ни се занимават с политика, защото са се провалили в други области и не стават за нищо друго.

Това каза проф. Юлиан Вучков пред камерите на TV7. Политиците през последните 23 години не са родени водачи. Те са прости кабинетни кариеристи, които по стечение на обстоятелствата са станали политици, продължи с критиките Вучков. Нормална коалиция в България не може да има, защото тя е компроментирана. В България се карат кой да вземе повече министерства, комисии и агенции, за да могат да крадат повече. Така беше по времето на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, когато Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от си разиграваше коня. Трябва да видим кой ще влезе в парламента. Ясно е, че двете супер сили, то едни сили, попадат там. От там нататък положението е сложно. Лично аз предпочитам в парламента да влезе Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, пред престъпната латерна Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и нейния телохранител Даниел Вълчев. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа също е готов на всякаква коалиция с ГЕРБ, с БСП и тн., само и само да вземе някое министерство, категоричен беше професорът.

В България трябва да се създаде една голяма честна и истинска партия, която да ни отърве от тези мошеници, които ни управляваха последните 23 години, разкри теорията си Вучков. Проблемите в България са много. 90% от младежите не стават за нищо. Мислят само за пиене и простотии. Облечени скъпо и тънещи в лукс, защото родителите им са крадливи милионери и им позволяват да правят всичко, а в същото време пенсионерите гладуват и няма какво да облекат. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не направи нищо по този проблем и това е най-голямата му грешка. Пенсиите трябва да се повишат поне с 50%. Парите ще дойдат от милионите на кредитните милионери. Ще се конфискуват и имотите на редица политици, които окрадоха държавата през последните години, завърши Вучков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1314 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Великия

2013.05.09 | 16:40

4
Грешка .... те и затова не стават ...
Луд ли е професор Вучков

2013.05.09 | 13:21

3
Гледай го как е хванал вратата бе , изцапа стъклото.Еййй, такива пенсионери в кола не са се качвали като тоя луд професор и чантата, изцапа стъклата бе.

2013.05.08 | 17:42

2
Върви да взимаш интервюта от твоя кумир, Тиквата и стига си ръсил глупости -изкуфял дъртак

2013.05.08 | 14:26

1
Герберастка подлога!А сега накъдеееее?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини