Проф.Вучков: Децата ни са свършени!

  • 28 април 2013 16:36

  • 2501
  • 7
Проф.Вучков: Децата ни са свършени!
© Булфото

Децата масово говорят за секс, събличат се пред камерите, псуват, пеят чалга, пият алкохол. И това става вкъщи, когато най-вероятно в съседната стая са родителите им. Това стана ясно от записи, излъчени по ТV7. Поканен да коментира видяното, професор Юлиян Вучков каза: "Тези деца са свършени, те са ликвидирани. Те са безнадеждни. Някой казва: Ама те като пораснат, като минат 20 години, ще се осъзнаят. Няма как да стане. Ще станат или пияници, те са вече почти такива, или престъпници.

А може и едното, и другото. Аз постоянно ги срещам навсякъде. В тролея псуват като каруцари. Питам ги: "Кои са вашите родители?" и някой отзад се обажда: "Аз съм, професоре, какво има?" Питам го защо децата му се държат като идиоти, и той ми отговаря: "Ами това е техен проблем." Това е положението - няма приемственост, онаследява се само лошото от миналото. Телевизията е виновна, интернет също. Те възприемат нестандартното като идиотско!"

Според професора голяма грешка правим с това, че пак следваме Европейския съюз, който забранява да се изключват ученици. А директорите им угаждат, за да не загубят парите, които следват всеки ученик. Как можеш да му въздействаш, като не можеш да го накажеш? А и било вярно, че от всяко дърво свирка не става. Като не може да учи - да отива да копа!

По въпроса за подслушванията той смята, че това не е номер едно проблемът на България. "По времето на Тодор Живков, той гонеше много от министрите. Не ги пращаше в затвора, но поне ги пращаше в пенсия. А сега 23 години едни и същи крадат, безчинстват и никой нищо не им прави. Затова и мисля, че трябва да има регламентирано подслушване. Но главният прокурор трябва да е неподкупен. И трябва да се избира пряко от народа. Аз пет пари не давам дали ме подслушват. Аз нямам предни зъби и когато говоря от вкъщи, и без това нищо не ми се разбира. Ако съм аз, ще подслушвам - защото крадат като луди," каза Вучков.

Последвайте канала на

2501 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Знам че Четете

2014.02.28 | 00:27

7
Професоре, така говорят възрастните хора за децата откакто свят светува, а той продължава да съществува. Разлика в поколенията, разлика в ценностите. Всяка генерация трябва да намери своята истина и своя път.
Родител

2014.02.28 | 00:26

6
Децата са такива, каквито си ги правим ние всички. Най-лошото е, че не си обичам децата, което си личи и от изказването на професора. Ако ние сме добри и загрижени, те ще са щастливи и успяващи.

2014.02.28 | 00:26

5
Като нямаш предни зъби чакай да ти изникнат и тогава давай оценка

2014.02.28 | 00:25

4
Полека бре щети падне ченето.

2014.02.28 | 00:25

3
За да се отгледа и възпита едно дете е необходимо цяло село.Всички носят отговорност за децата.

2014.02.27 | 20:49

2
Телевизията била виновна.Интернет също.Не забравяй,че и такива многознайковци като теб също са виновни, затова вземи и си замълчи.

2014.02.27 | 20:49

1
Те в тролея като не са те напсували теб пак добре.Я си трай.Ако си свестен щеше да отгледаш с парите които имаш не едно ами пет деца.

Добави коментар

Водещи новини