Илияна Йотова чете приказки от Ангел Каралийчев на ученици от училище "Св. св. Кирил и Методий" в село Априлово

  • 17 април 2024 19:25

  • 339
  • 1
Илияна Йотова чете приказки от Ангел Каралийчев на ученици от училище "Св. св. Кирил и Методий" в село Априлово
© Президентство

Приказки от Ангел Каралийчев чете вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , на ученици от начален етап в Обединено училище „Св. св. Кирил и Методий“ в село Априлово, община Горна Малина.

За поредна година под патронажа на вицепрезидента се провежда кампанията в подкрепа на детското четене „Походът на книгите“. Инициативата се организира за 13-и път от Асоциация „Българска книга“, съобщиха от прессекретариата на президентството. 

Вицепрезидентът Йотова разговаря на „Дондуков“ 2 с чуждестранни студенти

В оживена дискусия Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , и учениците обсъдиха поуките от приказките, които възпитават в човешки добродетели – доброта, любов, съчувствие, разбирателство, уважение и грижа за ближния. Учениците поздравиха вицепрезидента с изпълнения на български патриотични песни, разказаха и за своите любими приказки и герои. 

Ръководството на училището и учителският колектив споделиха с Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , трудностите, пред които са изправени в обучителния и възпитателния процес. Мнозинството от учениците са от ромски произход, с нисък социален статус. Много усилия полагат учителите, за да задържат децата в училище, тъй като сред основните проблеми е ранното отпадане от образователната система поради редица фактори. За справяне с него са нужни съвместните усилия на институциите и обществото, беше общото мнение, изразено на срещата. Трябва и активно да се работи с родителите, за да бъдат убедени в необходимостта от образование. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
339 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.17 | 22:02

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

Добави коментар

Водещи новини