37-годишен е 9 часа барикадиран в Бургас: Плаши със самоубийство заради раздяла

  • 11 юни 2023 10:58

  • 5804
  • 1
37-годишен е 9 часа барикадиран в Бургас: Плаши със самоубийство заради раздяла
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

37-годишен мъж се барикадира в Бургас и заплаши, че ще се самоубие заради раздяла с приятелката си. Драмата продължи близо 9 часа, а положителната развръзка настъпила в 09.08 ч днес, . благодарение професионализма на служителите от сектор “Лаборатория” към института по психология на МВР - главен инспектор Яна Узунова и колегата й - Руслан Димитров, съобщиха от ОД МВР Бургас, цитирани от 24 часа.

В резултат на търпеливите и многочасови разговори с бургазлията, тое е убеден да излезе от жилището си в бл. 57 в к-с “Меден рудник” и е задържан от служители на сектор “Специализирани тактически действия”. Предстои да бъде освидетелстван от специалисти в Центъра по психично здраве в Бургас.

Кризисната ситуация настъпила в  00:39 ч. тази нощ, когато на тел. 112 е получено съобщение от 37- годишния бургазлия, че има намерение да се самоубие, тъй като приятелката му се разделила с него. Последвали още няколко обаждания от съседи за нарушаване на нощната тишина в района на бл. 57 в к-с “Меден рудник”.

Задържаха издирвания, който се барикадира в столичния квартал „Люлин“

Установено е, че мъжът е агресивен и в неадекватно състояние. Той се барикадирал в дома си на третия етаж във вх. 4 и крещейки през терасата, хвърлял различни предмети.

Демонстративно бургазлията се блъскал с бутилка от алкохол в главата, разбил я и с парче от нея, опитал да си пререже гърлото. Впоследствие седнал на външното тяло на климатика и заявил, че ще скочи, като единственото му желание било да види бившата си приятелка.

Полицейска проверка установила, че  жената отдавна прекратила отношенията си с него, а спрямо бургазлията е издадена и ограничителна заповед. Това обаче не го отрезвило и той продължавал с опитите да си я върне, задълбочавайки депресивното си състояние.

От няколко месеца започнал да приема тежки антидепресанти, които в нощта на 10 срещу 11 юни смесил с голямо количество алкохол. Това довело до неадекватното му състояние и проявената самоагресия и противоправно поведение, коментираха разследващи.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5804 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.06.11 | 11:42

1
Платените от Козяк цигански тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 34 години ни мамиха, че живеем добре и щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат 4 военни окупационни бази . Родината ни и е платила с много злато на Дънди Прешънс . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма ,а АНГЛИЯ е бил в съюз със същия Хитлер . Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ и АНГЛИЯ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО- ЧИФУТСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

Добави коментар

Водещи новини