Дончева: Проблемите в сигурността са резултат от липсата на капацитет

  • 06 февруари 2014 17:38

  • 1653
  • 1
Дончева: Проблемите в сигурността са резултат от липсата на капацитет
© Булфото

Има провал в сектора за сигурност, който е резултат от приемствеността между последните правителства. На практика секторът за сигурност се ръководи от лица от времето на ГЕРБ. Проблемите са много сериозни и са резултат от липса на капацитет. Това каза лидерът на Движение 22 Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в по БНТ.

Темата за внесения вот на недоверие за подслушването е неудобна за ГЕРБ, защото бяхме свидетели на полицейски произвол. Категорична съм, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа може да бъде обект на СРС-та съвсем законно, поясни Дончева. Попитана за внесения вот на недоверие, Дончева отговори: "Вотът на недоверие не е обречен. Когато е аргументиран той никога не остава без последици".

За Агенция "Митници" тя коментира, че прави лошо впечатление кадровото разместване в митниците. "Там работата трябва да върви според очакванията на управляващите. Явно това не се случва. Някой друг бърка в кацата, но това не са партиите", предположи Дончева.

Конфликтът в БСП се дължи на личната неприязън между лидерите, коментира Дончева. "Човешкия конфронтизъм и желанието да се запази статуквото ще се запази. Ако трябва да се избира между Първанов и статуквото, резултатът ще е в полза на статуквото. Не можеш да си срещу зависимости и да подкрепяш правителство плод на тези зависимости. Първанов и Станишев имат тежка лична неприязън, която няма да бъде преодоляна. Това няма да се промени докато Първанов е в БСП. Този конфликт не може да даде решение на актуалните проблеми в обществото. Според Дончева от скандалите в БСП губи Станишев, защото е поставен в ролята да се обяснява, а Първанов е този, който го е предложил за лидер на БСП. Според Дончева лобито на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в не разполага с депутати-симпатизанти в парламента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1653 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Българин

2014.02.07 | 13:33

1
А къде в икономиката останаха специалисти,пълно е с пенсионери консултанти който правителството не иска да отстрани. Как да израстват млади кадри когато закона разрешава на пенсионери (бивши партиини членове) да работят. По този начин няма как да се оправи държавата ни.....

Добави коментар

Водещи новини