Дончева за "Чисти ръце": Вълкът и лисицата си открили вегетариански ресторант

  • 28 февруари 2014 18:36

  • 5982
  • 13
Дончева за "Чисти ръце": Вълкът и лисицата си открили вегетариански ресторант
© Булфото

Пиарът подмени всичко рационално в политиката - партиите днес са условност, защото хора на един и същ икономически кръг се разпределят в различни политически сили. Това коментира в интервю за Дарик бившият депутат и лидер на „Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. Според нея с обиските и проверките в Столична община се „търсела връзка на наркоканала с Бойко Борисов", която не било ясно дали ще бъде намерена.

По думите на Дончева са резонни въпросите на „Протестна мрежа", които внесоха сигнал срещу Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и Цветан Василев. „Ако прокуратурата свърши своето като в случая „Костинброд", ще си направим изводите", добави тя. Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в подчерта обаче, че не трябва да се изпуска от внимание фактът с прехвърлянето на „Булгартабак" на неизвестно физическо лице или прокарването на новия Закон за МВР, който щял да позволи на полицаите да работят и на друго място извън системата.

По повод инициативата на извънпарламентарната „България без цензура" да прокара в Народното събрание проект за операция „Чисти ръце", Дончева коментира: "Животът на правителството "Орешарски" зависи от кръга на Корпоративна банка и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Те биха се справили успешно и без такива грамчета в кантара. Грамчетата в кантара могат да служат като фактор за допълнително изнудване и за легитимиране на новия политик и Цензурата като евентуални следващи участници в следващ парламент. Хора на един и същ икономически кръг се разпределят в различни политически партии и непросветеният зрител и слушател смята, че между политическите партии се води някаква политическа битка за идеи". По думите на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в операция "Чисти ръце" е горе-долу "вълкът и лисица си открили вегетариански ресторант".

Нали разбирате каква операция може да ви проведе Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, попита Дончева и зададе въпроса кого ще прочиства той. "Всеки от публиката е длъжен да бъде достатъчно умен, за да се предпази от заблуди, лъжепророци. Както се казва в народната мъдрост "не се дели от акъла си", допълни Дончева.

Единственото ефективно противодействие е държавата да бъде превзета то други хора, от здравомислещи, от хора, които са наясно за какво става дума и от хора, които биха прокарали чистите ръце поради държавна необходимост и без да правят пиар, категорична е Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

От времето на Гьобелс не е имало толкова агресивно настъпление на пиара, смята тя. По думите й пиарът е подменил всичко рационално в политиката и всичко е виртуално. "Понякога просто се изкушавам да превъртя времето напред и да им дадем за една нощ държавата на тези хора, да видим как пък едни телевизионни водещи се справят с всичко това. По-добре да опитат в някой театър по-добре, да го изиграят това държавно управление и ако се получи, да се прехвърлят в реалността", каза Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5982 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2015.02.12 | 09:56

13
Дончева е единственичт политик който мисли преди да каже каквото и да е!Не е лошо да видите всички нейни изказвания и ще се убедите! Другите са егати измекяритебла бла и все в гьза!
Иван Иванов

2015.02.12 | 09:55

12
:))) тази дама" хапе" много лошо.Не може да и се отрече факта че казва много истини!

2015.02.12 | 09:55

11
Г-жа Дончева пак пръска мозък със идеи кой кой е в политиката.А САМАТА тя не се отказва.Щом живее с Атанас Атанасов от ДСБ,значи знае всички тайни от кръгове и кръгчета в секретната лаборатория на политиката.Но ние не сме забравили поправката ''ВАНКО 1'',ЧЕ И адвокат на Илия Павлов./по рано/Значи тя не е правила кръгове и врътки,а сега ''демократка в БСП'' и с други демократични идеи.Давай да плюем по БАРЕКОВ,че и аз искам победа.Да остроумничим,да изобличаваме,да говорим за вълк и лисица.Коя ли е по голямата лисица?
rumen1950

2015.02.12 | 09:54

8
Абе тъпанари, бях портиер на входа на блока, където живее А.Атанасов в Лозенец.Нищо вярно няма в това, че живеят заедно с Дончева.Вие сте мръсни комунистически лъжливи изчадия!

2015.02.12 | 09:55

10
Е,аз съм здравомислеща,знам също поговорки,както и останалите.Да, има умни хора,те няма само да бъдат убеждавани колко е лош Бареков,а ще следят всички политици,и то от къде са тръгнали,кои са защитавали.Да,държавата трябва да бъде превзета от здравомислещи хора и то с чисти ръце.Но повечето от досегашните в управлението стоят най горе на стълбата на Смирненски.А ние,отдолу,се чудим на тия кръгове/Пеевски,Прокофиев,ТИМ/,че и други знайни и незнайни.Е,нека пък да опитаме нов.Нищо,че Дончева иска да ни предпази.Избирам БАРЕКОВ,не Дончева.

2015.02.12 | 09:54

9
ами вие така избрахте и кобурга и бойко и болен,лично аз не бих гкласувал за бареков,защото е маша на пеевски

2014.03.01 | 19:36

3
bravo Donceva znaci ima i zdravo mislehti a barekov taia pradnia e ot iasen po iasen kato bolen liderov

2014.03.01 | 20:23

7
propusna ciganina boiko tikvata,i o6te ne e v 3atvora-kurvoooooo
XXL

2014.03.01 | 19:31

2
Дончева жиивее с Атанас Атанасов от ДСБ множе да си представите какво си кроят в леглото

2014.03.01 | 20:16

6
Гледайте да видите как Дончева и АБВ ще направят нова БСП под носа на Станишев !!!! Ще има купон !!!
ася

2014.03.01 | 20:15

5
Много е права Дончева и я подкрепям....
ana

2014.03.01 | 20:15

4
Uvajavam umnite jeni v nolitikata. Mrazia kurvite stignali do tam bravo Tanche,
осцилоскоп

2014.03.01 | 19:31

1
какво е това звероподобно на снимката?Ауууу

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини