Татяна Дончева: Станишев ще издигне хора на Първанов за президентските избори

  • 16 юли 2011 13:56

  • 3501
  • 3
Татяна Дончева: Станишев ще издигне хора на Първанов за президентските избори
© Булфото

Това коментира Дончева пред журналисти преди началото на заседанието на Националния съвет на БСП.

Тя посочи, че има "най-весели очаквания" от днешния пленум на БСП, на който трябва да бъдат излъчени кандидатите на партията за президент и вицепрезидент.

"Очевидно въпросът се върти Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да си брани четвъртия етаж на "Позитано" срещу "попълзновенията" на Георги  Първанов, като му издига тези хора, които биха атакували след това Станишев", посочи Дончева. Според нея идеята е да стане така, че "президентските избори ги е загубил Първанов", а местните - местните структури.

Дончева каза, че от партийното ръководство са обяснили на някои организации защо не трябва да я номинират за президент, но все пак вчера се е появила номинация от софийска районна организация.

Попитана с какво е страшна Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, тя посочи, че социологическите агенции, които от шест месеца мерят рейтинги, но не смеят да ги кажат в цялост, са установили, че след Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в тя е вторият по рейтинг човек и единствен кандидат, който може да вземе някакви гласове извън БСП.

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в посочи, че Станишев се бил срещнал с всички номинирани, обаче не и с нея. Сега трябва да им кажа нещо, което иначе бих му казала на четири очи, добави тя.

Дончева отбеляза, че има две условия - предварителни и задължителни, които би поставила. Едното е да се обяснят в партията какво е тяхното отношение към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, кой за тях е той - "политически противник, бизнес ортак или бъдещ коалиционен партньор", посочи тя. И вторият въпрос е за какво се бори БСП на тези избори, добави Дончева.

Положението на ръководството на партията и на партията ще се реши не само толкова от резултата на президентския вот, а и от местния вот, отбеляза тя. По думите й рискът БСП да спре да съществува за десетина години е реален.

Последвайте канала на

БТА
3501 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Даки

2013.11.15 | 20:18

3
Единствено само тази жена казва нещата такива каквито са.Всички други са гъзоблизци.Затова и никой не застава на нейна страна а само наблюдават от страни за да не си загубят местата в партията.
Румяна

2013.11.15 | 20:18

2
Татяна Дончева много говори за морал, чест и т.н., но действа само в интерес на мафията и престъпниците. От началото на политическата си кариера в Мултигруп до прокарване на закона"Ванко-1", с които осъден престъпник беше освободен от затвора, Татяна Дончева доказва факта, че работи за мафията. Това са факти, които са известни на българите, защо тя продължава да тварди, че е подходяща за президент?
КАЛИТКО

2011.10.16 | 21:30

1
ТРЯБВА ДА ИМА ТАКИВА ХОРА НАВСЯКЪДЕ -ИНАЧЕ НЯМА НАЧИН ДА СЕ ПОДЪРЖАТ БЕЗРЕДИЦИТЕ И АНАРХИЯТА В ЕДНА ДЪРЖАВА-ПРОСТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЯМА ДА ИМАТ ПОЧВА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ. ЖАЛКО ЗА ЕДНА ДАМА,КОЯТО ДО СКОРО СМЯТАХ ЗА ЖЕЛЯЗНАТА ДАМА В БСП! НО , И БЕЗ НЕЯ БСП ЩЕ СЕ ОПРАВИ-ДОКАЗВАЛА ГО Е СТОТИЦИ ПЪТИ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини