Йовчев: Информирам лидерите, подкрепящи правителството (видео)

  • 31 януари 2014 13:16

  • 2929
  • 5
Йовчев: Информирам лидерите, подкрепящи правителството (видео)
©

Защо френският посланик не реагира при случая с френските командоси, но реагира при случая с летище Варна. На какво законово основание министърът на МВР информира лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на? Има ли посланици, които сте информирали през онази вечер? Това попита от парламентарната трибуна депутатът от ПП "Атака" Десислав Чуколов.

При ситуации, в които има широк обществен отзвук съм длъжен и съм информирал съответните институции. Аз своевременно информирам институциите. За случаят с г-н Сидеров съм информирал представители на изпълнителната власт - председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, както и лидерите на политическите сили, които подкрепят правителството, отговори министърът на вътрешните работи.

Десислав Чуколов показа снимки от профила във Фейсбук на полицаят, обвиняващ лидера на "Атака", че го е ударил. Полицаят Колев е спортистче, както се вижда от профила му, има и снимки как приема анаболи, коментари в подкрепа на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - този човек ни обвинява. Цялото искане за сваляне на имунитета и искане за наказание е въз основа на неговите показания. Вместо да се обадите на лидера ни и да попитате какво се е случило вие звъните на лидера на политическа партия, за да го питате какво да правите. Изискайте снимките ни и тогава да видим кой на кого ще трябва да се извинява, заяви Чуколов.

Още веднъж искам да изразя увереност, че ще бъде установена обективната истина при разследването, увери го министър Йовчев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2929 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.02.02 | 16:13

5
не подслушва йовчев и не ползва техниката на мвр за следене на опозицията. подслушва бай драгой или опозицията сама се подслушва.
niki

2014.02.02 | 16:12

4
Не се плашете плужеци , няма да се стигне до пандиз , най-много да ви опънат по един среден пръст в задния двор , а за вас това е удоволствие, не наказание !!!
Plamen

2014.02.01 | 11:28

2
Йовчев не е лош министър, просто има зависимости ...
111

2014.02.01 | 11:29

3
щом като има зависимости значи не е добър за поста си.

2014.02.01 | 11:28

1
Сидеров: Изборът ви е грешка, г-жо Златанова

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини