Сидеров: Френският посланик да си тръгне с мир, докато не го е подгонил народът с камъни

  • 15 декември 2014 17:29

  • 15997
  • 417
Сидеров: Френският посланик да си тръгне с мир, докато не го е подгонил народът с камъни
©

Поведението на френския посланик прекрачи всички граници и надхвърли добрия тон спрямо страната ни. Именно заради това негово поведение аз поисках да бъде обявен за персона нон грата, след което да бъде екстрадиран от страната ни. Той надхвърли правомощията си. Това каза лидерът на ПП "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Този господин се изживява като надзирател на съдебната ни система. Призовавам Ксавие Лапер дьо Кабан да си тръгне с мир, докато не го е подгонил народът с камъни.

В конкретния случай, в който се намеси, става дума за корпоративни интереси, а посланикът се показа като лобист. Това не е първият подобен случай, посочи Сидеров.

Според лидера на "Атака" е допустимо чужд посланик да посочва с пръст и да се бърка в съдебната система, особено когато делото е между две инстанции.

Сидеров изрази опасение, че със смяната на ръководството на ВСС няма да се случи реформа, а просто ще се постигне смяна на кадрите. Благодарността на министъра на правосъдието ме учудва. Това поведение допълнително унижава страната ни.

Той очерта мрачна картина пред българите. Чаква ни по-лош етап в живота на хората. Очаква ни стягане на коланите, теглене на големи заеми. Според Сидеров управлението на четворната коалиция ще бъде по-лошо от управлението на правителството на Орешарски.

Думата "реформа" се употребява като някаква мантра. Какво разбирате от реформа в съдебната система? Всеки трябва да си върши работата. И най-красивата схема да се направи, ако хората вътре в системата не са читави нищо няма да се случи, отбеляза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа . В съдебната система има читави и по-малко читави. Аз смятам, че тя си върши работата. Който иска реформа да посочи точно и ясно каква трябва да е тя. Играта с думата "реформа" трябва да се прекрати.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
15997 417

Свързани новини

Коментари 417

Добави коментар
баш лайна и мърши са Атака..

2015.05.25 | 12:52

417
Турско курво от атака,българите ще те изгонят с камъни,педал продажен!!! И върни милиардите които открадна от КТБ.....мършаа.

2015.05.25 | 12:52

416
Лудница,незабавно.

2015.05.25 | 12:52

415
Гиди руска минетчийка !!
Любо Ангелов от Бургас, член на ПП АТАКА

2015.05.25 | 12:52

414
Само Путин Само Ердоган Само Волен Само Доган, САМО ВЛАДО КУЗОВ
Любо Ангелов от Бургас, член на ПП АТАКА

2015.05.25 | 12:52

413
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
Любо Ангелов от Бургас, член на ПП АТАКА

2015.05.25 | 12:52

412
Салям Алейкум братя сидерасти, да не забравите да гласувате за АТАКА, защото сме про-Руски и про-Турски националисти. Защото като гласувате за нас ще има втора АЕЦ Белене, за която ние като нация ще плащаме милиарди неустойки на братска Русия! Защото ако сме на власт ще има Южен поток, за който пак ще плащаме милиарди ако не бъде направен в полза не на България, а на русия! Братя сидерасти гласувайте за нас от АТАКА ако искате ДПС да управлява, все пак наш ибрик Волен е със Местан, затова и Путин е със Ердоган! Анадъно?!
Любо Ангелов от Бургас, член на ПП АТАКА

2015.05.25 | 12:52

411
ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ АТАКА Е ПРОЕКТ НА ДПС Ако не вярвате потърсете в Google ''До г-н Председателя на ЦС на ДПС гр. София ДОКЛАДНА от Ахмед Емин – началник кабинет Г-н Председател Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решение на ЦОБ, аз изпълних поставената от вас задача, като предадох сумата 1 600 000 лв. /милион и шестстотин хиляди лева/ на г-н Волен Сидеров, за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ – Камен Костадинов и Росен Владимиров. /ПЕЧАТ/ С уважение: /А. Емин/ 27.04.2005 г. гр. София'' ______________________________________________________ Извод: АТАКА е проект на ДПС и Доган. Ахмед Доган е дал 1,6 млн. лв. на лидера на "Атака" Волен Сидеров за предизборна кампания през 2005 година.След това Доган убива А.Емин ( Бог да го прости) , за да заличи следите си, но документът останал непокътнат. Светна истината че АТАКА е проект на ДПС, със цел насаждане на етнически конфликти във България,с единствената цел разделението и. Не гласувайте за АТАКА или ДПС БЪЛГАРИ, ако не искате вийна в България, в която ''братска Русия'' отново да се яви като спасител, ДА ПАЗИ БОГ!!! Събуди се Българино!
Любо Ангелов от Бургас, член на ПП АТАКА

2015.05.25 | 12:52

410
Волен Сидеров е предател-МУТРА - рекетьор, през 1988г. Е арестуван от Б.Бонев със крадени фотообективи и белязани пари за РЕКЕТ, но тогавашните от ДС са го спасили, Волен е АГЕНТ на ДС. Многократно доказа мутренското си поведение, когато удряше полицаи и се биеше по самолетите, и когато хвърляше пиян капачки от бутилки по сервитьорите но не в Русия, а в заведенията във западна Европа!

2015.05.25 | 12:52

409
Волене ше ти еб* майката продажна турска гнидо!!! заради златния ти пръст БСБ и ДПС окрадоха България с 10 милярда и сега няма пари мри куче краставо

2015.05.25 | 12:52

408
Волене ако бях на твое място щях да умра от срам след предателството и да се самоубия - честно Мрази те цяла България бе урод предателски мри мършо турска селска

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини