Бившият директор на СКАТ напусна Атака

  • 08 юли 2011 21:16

  • 1348
  • 0
Бившият директор на СКАТ напусна Атака
©

Бившият програмен директор на телевизия СКАТ и депутат от Атака Стоян Иванов е поредният отцепник в групата на националистите. Той мотивирал решението си с думите : "Не искам да съм заложник на човек, който реанимира Ахмед Доган".

Искането за напускане на парламентарната група е подадено този следобед. С поредния отцепник групата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се сви до 16 души, но все още е далеч от критичния минимум от 10 депутати.

Стоян Иванов беше общински съветник в Бургас с мандат на Атака, още когато отношенията между Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и собственика на бургаската кабеларка Валери Симеонов бяха добри. Преди да стане депутат той водеше собствено предаване по бургаската телевизия, където се изявяват и други бивши съратници на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, влезли в местната власт с бюлетината на Атака.

Последвайте канала на

Novini.bg
1348 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини