Волен Сидеров рекетирал своите депутати с дълг за 150 000 евро

  • 31 май 2011 08:03

  • 1614
  • 0
Волен Сидеров рекетирал своите депутати с дълг за 150 000 евро
© Булфото

Депутатите и хората, поставени на по-челни места в листите на Атака подписваха записи на заповед на стойност 150 000 евро. Слуховете за това отдавна вървят, но за първи път бяха потвърдени от Валентин Николов, който напусна партията миналата седмица.

Схемата е изключително сложна, замесени са пет офшорни фирми, регистрирани на Сейшелските острови. Имаме информация от адвокатите изготвили документите по тези договори, че е изтеглен кредит, което може да ни направи длъжници, добави Николов. Ще сезираме компетентните органи, които да излязат със становище има ли престъпление. Ще сезираме и Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси, добави Николов, който оглавява все още именно тази комисия.

Любопитното е, че сигнал за тези записи на заповед беше изпратен от лидера на РЗС Яне Янев в Комисията за борба с корупцията. Тогава той беше насочен към Главна прокуратура, които са разпитали избрани хора, които не са подписвали тези записи, подчерта бившият атакист. Очаквам след изборите още хора да се разграничат от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, заяви Валентин Николов.

Последвайте канала на

1614 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини