БЗНС и ЗНС влязоха в "Синя България" за изборите на 9 юни

  • 07 май 2024 09:04

  • 621
  • 1
БЗНС и ЗНС влязоха в "Синя България" за изборите на 9 юни
© Novini.bg/ Canva

БЗНС и ЗНС заедно в "Синя България". Представителите на двата земеделски съюза – Димитър Петков и Явор ХайтовЯвор ХайтовЯвор Хайтов е роден в София. В ранна детска възраст се е преместил да живее в Мездра. Средното си, подписаха споразумение за общо участие в коалицията. 

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

В споразумението се казва:

"Отчитайки тежката политическа криза в България, липсата на политически организации с  чисто български идеологии и идеи за развитие, както и допуснатите през годините тежки субективни стратегически грешки, разединяващи земеделското единство, ние от ПП БЗНС и  ПП ЗНС обединяваме нашите сили за общи политически действия.

Проф. Вили Лилков:„Синя България“ е заявление за нов стил и за ново лидерство, което липсва в българската политика

Страната ни се нуждае от политически субект с ясни политически възгледи и ориентири. Нуждаем се от ясна доктрина за икономически стабилна и сигурна за хората България. Нуждаем се от професионализъм и прозрачност в управлението на страната. Нуждаем се от уважавани лица и институции.

Двата земеделски съюза обединяват сили в името на народното добруване. От сега нататък ще виждате често знамената с оранжев и зелен цвят при защита на всички справедливи искания в името на народното добруване."

Съвместните усилия и цели на БЗНС и ЗНС, като коалиционни партньори в "Синя България", са насочени към последователна икономическа и дясна програма, гарантиране на европейското бъдеще и гарантиране на националните ни ценности около европейската принадлежност.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
621 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 06:39

1
❤️ Г­­о­р­­­е­­щ­и­­­ ­­­м­­о­м­­­и­­­ч­­е­­т­­а­ ­в­и­­ ­­­о­­ч­­­а­­к­в­­­а­­т ­­­-­ X­1­­­8­.­­­F­U­N

Добави коментар

Водещи новини