Пет нови мобилни камери за контрол на скоростта се очакват за Пловдив

  • 19 май 2024 10:36

  • 775
  • 7
Пет нови мобилни камери за контрол на скоростта се очакват за Пловдив
© ГЕРБ

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС от Пловдив Георги Георгиев и кметът Костадин Димитров проведоха разговор с министъра на вътрешните работи с настояване за засилени мерки за контрол на нарушителите на пътя в Пловдив.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 312

В резултат от страна на МВР бяха поети два конкретни ангажимента - за осигуряване на 5 нови мобилни камери за контролните патрули на Пътна полиция, които ще бъдат доставени в рамките на новата общественапоръчка, която вече е обявена от ведомството.

Второто искане на Димитров и Георгиев бе за засилено полицейско присъствие по основните булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТП, за което вътрешният министър потвърди, че ще бъде организирано в най-кратки срокове.

Припомняме, че по инициатива на адвокат Георги Георгиев и Националното сдружение на общините екипът на ГЕРБ изготви законодателни промени за затягане на контрола върху скоростта в населените места и даване на възможност на общините да инвестират средствата от глоби за модерни системи за контрол на пътя. Този законопроект е приоритет в мерките за пътна безопасност в програмата на ГЕРБ-СДС за работа в 50-то Народно събрание.

Последвайте канала на

Владимир Василев
775 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.05.25 | 05:56

7
❤️ Г­о­­р­­­е­щ­­и­­ ­­­м­о­­м­и­­ч­­­е­­т­­а­­­ ­в­и­­­ ­о­­­ч­­а­­к­­в­­­а­­т ­­-­­­ X­1­8­­.­­­F­U­­­N
Дечо Дечев

2024.05.20 | 10:50

6
Ти безименен тъпако прославящ ФАШИСТКА УСРАЙНА не знаеш какво стана там 2014 и 2015 г . Там се настани Американския агресор и започна избиването не само на Руско - езичното население но избиваха и изгаряха и Българи - СЛАВА НА ТЕБ НЕГРАМОТНИКО .
Ето ви един ФАКТ

2024.05.19 | 13:00

2
Одеса събори Монументът на Екатерина Велика в Одеса. Екатерина Велика претендира тя да е основала населеното още от преди Христа древно селище. Руснаците наистина са откачили! Как Екатерина Велика ще е основала град още от преди Христа? Когато Екатерина Велика е родена на 21 април 1729 във второто по големина полско пристанище Шчечин на Кралство Прусия . Екатерина Велика всъщност е германската принцеса София Фредерика Августа. През 1744 г. София Фредерика Августа бива сгодена за втория си братовчед, руския цар Петър III Фьодорович /херцог Карл Петер Улрих фон Холщайн-Готорп/ По късно София извършва преврат и се обявява за руската империатрица Екатерина. Именно Екатерина Велика налага за руска имперска доктрина славянството! Измислица на хърватина Дон Мавро Урбини Екатерина Велика следва завета на Петър Първи, Черно море да стане вътрешно море на Русия. Именно затова, от март 1878 Сан Стефано до юли 1878 на Берлинския конгрес, българските земи де юре и де факто са Задунайска губерния, каквато руснаците я считат и до днес. "Корица — не птица, Болгария — не заграница" Тази съветска поговорка не губи своята актуалност. В постсъветския период десетки хиляди руски граждани се настаниха в българските места , купувайки жилище там. Славянството намира особено благодатна почва и до днес в България. Пълно е с путлеристи възрожденци ! КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ...Предай нататък... Слава Україні! Героям слава!✌️

2024.05.19 | 21:41

5
И царска рукия, и болшенишка русия, все един уй

2024.05.19 | 21:31

4
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.05.19 | 20:27

3
Мобилните камери в 3 нощес снимат ли?
кореняк софиянец

2024.05.19 | 10:42

1
я, селтакът гейорги, който тиквака пусна с парашут за прецедател на СОС да не би да се махне? радост за софиянци!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини