Борисов от Кърджали: Инфраструктура, образование, култура и нулева миграция – това мога да ви обещая

  • 18 май 2024 11:23

  • 1740
  • 99
Борисов от Кърджали: Инфраструктура, образование, култура и нулева миграция – това мога да ви обещая
© Фейсбук

Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посети Кърджали като част от предизборната си обиколка в страната. Той посети църквата на средновековен манастирски комплекс "Св. Йоан Предтеча" и разговаря с отец Николай Величков. Към манастира има параклис, изграден с дарения, основно от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 833

Водачът на листата в града Цвета Караянчева представи кандидатите за депутати в нея. След това тя направи анализ на управлението досега. 

"Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България", призова Караянчева.

"Когато се сблъскат митове, се ражда нова реалност. Сблъскаха се два мита - колко е лоша ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и колко добри са тези, които идват. И така се роди новата реалност на тези 3 г., която обаче доведе до това хората да са разединени, да живеят неудовлетворени и най-вече с чувството за тревожност какво предстои и ни очаква", заяви на свой ред водачът на евролистата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Росен Желязков.

Борисов обясни защо не дава да се води битка с ПП-ДБ и обяви: Аз съм специалист в справянето с опозицията

"Нашата задача след тези избори е да управляваме усърдно, за да не е разединено обществото. Затова и програмата ни цели да удовлетвори обществените очаквания, допълни Желязков. И обясни, че след изборите основната задача на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще е да се състави редовно стабилно правителство с пълен мандат. Затова ще направим всичко необходимо да съставим управление с когото трябва и с когото можем, водени от принпиците си, без да казваме: с тези няма, с тези никога повече. Защото хората очакват обединение на разединението си", допълни той.

"Този, който знае какво трябва, е лидерът ни Борисов. Той три пъти е бил премиер, страната е преминавала през кризи. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има", завърши Желязков и даде думата на Борисов.

Инфраструктура, образование, култура и нулева миграция, това мога да ви обещая. Хората помнят възродителния процес - тогава имаше разединение между хората, намразиха се роднини. В този регион етническата толерантност трябва да бъде въздигната в култ. Няма нищо по-страшно от разделението, каза Борисов.

"Като видях водача на ДПС, като гледам нашия за Кърджали - сигурен съм, че ще има околовръстен път, спортна зала и ремонтиран булевард. Трябва да даваме знак как се работи - и като противоборство на партиите, а след това и в името на хората", допълни лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и посочи, че ще се радва, ако Цвета Караянчева влезе като депутат от Кърджали.

"Ще направим всичко възможно - където са кметове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и на ДПС, хората да се чувстват по-добре", допълни той.

И предупреди своите - да водят битка за всеки глас, но да се уважават. Да се пазят от обиди и прекомерно използване на епитети.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1740 99

Свързани новини

Коментари 99

Добави коментар
Бързак

2024.05.29 | 13:02

99
bokO-bbnrapoyõneuo, rHyceH Ma3eH CATAHA OT Ceno Xepakoeo, CBEuV HA AELATA I BHYLIWTE CW AA nAWllI, C EWHo ne 「W nOmMBaw " CTYdEH AA fn uEnYBALI, AA YMPEuI B JAWHA W3POA NPOKbJHAT

2024.05.25 | 05:22

98
❤️ Г­о­­р­­е­­щ­и­ ­м­­о­­­м­и­­ч­­­е­­­т­­а­ ­в­­и­­ ­о­­­ч­­а­к­­­в­а­­­т ­­-­­­ X­1­­­8­­­.­­­F­­U­N
Аlex

2024.05.19 | 06:43

97
И ВОДОПРОВОДЧИКА ИЗБЯГА ВЕ, ЧЕКМЕДЖЕ АГА!

2024.05.18 | 13:56

84
Само така г-н Борисов, с Бога напред и успех! Това са камбаните на победата, вие отново сте на ход! Вие върнахте надеждата, че има политици които уважават, обичат България и работят за нея и нейният народ, толкова много направихте и го доказахте на дела, а има и още какво да правите за родината, благодаря! Бъдете винаги единни, в това е силата и напред! Всички нормални българи християни, родолюбци са зад вас и ще ви подкрепим! Бог да пази България!

2024.05.18 | 20:28

96
Ти нещо... дано не всички полюси са ти така разбъркани...
Българин

2024.05.18 | 19:31

95
От 85 до 91..... Кухата ти Кратуна пак изкънтя!!!Толкова си нищо ,жно нищо ,жество ,че няма никакво значение какво дращиш в нета! ,Мнението на червея, не може да засегне Тигъра!!!
Някой

2024.05.18 | 14:59

94
Тулупа не обещава нищо а чрез инфраструктура може да краде колкото си иска.

2024.05.18 | 14:56

93
Е маани ти разруши всичко и всички,не да дадеш мутро
пудела

2024.05.18 | 14:41

92
агент тиква пудела на дпс
тиквата

2024.05.18 | 14:37

91
проста тиква ама открадан парите от народа и еврофондовете

2024.05.18 | 14:37

90
Щом простакът обещава култура и образование, значи не е добре работата. Млади хора, бягайте в чужбина!

Добави коментар

Водещи новини