Явор Божанков: Борисов затъна в тресавището, което сам създаде

  • 04 октомври 2022 18:02

  • 6863
  • 32
Явор Божанков: Борисов затъна в тресавището, което сам създаде
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Документите не са фалшифицирани. Колегите не са виновни за нищо друго, освен за това, че си държат на тезата. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Явор Божанков от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по повод оповестената днес от лидера на "червените" Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за информация,че вчера е получила призовка да се яви на разпит и да предостави запис и заверени копия на стенограма и протокол от заседание на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в края на август т.г. Поводът е образувана прокурорска проверка по жалба на Кирил Добрев. Призовки са получили и други двама членове на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - Борислав Гуцанов и Гергана Алексова.

Въпросът е защо прокуратурата се занимава с вътрешнопартийни въпроси. Когато излязоха наяве снимките със кюлчетата и банкнотите евро в чекмеджето на Борсисов, нямаше активни действия. Прокуратурата се задейства срещу БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, защото нищо друго не проработи. Когато не влезеш в съюз с Борисов, отговорът не закъснява – Гешев е пуснат в употреба. Гешев винаги е бил на страната на ГЕРБ и винаги е ползван за партийни цели. Това е най-политизираната прокуратура от 30 г. насам, заяви Божанков.

По думите му Нинова трябва да получи поздравления за това, че  е удържала курса "без ГЕРБ и ДПС".

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е тръгна към промяна – от партия на статуквото стигна до желан партньор. Тя получи реабилитация, защото се реформира и прочисти. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е получи своята легитимация като партия на промяната. Нинова обаче не обясни на хората тази си битка, принципните си позиции. Защото в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е имаше хора, които работят с ГЕРБ, подчерта социалистът.

Според него всички, които предричаха, че едва ли не БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да влезе в парламента, са били изненадани, че резултатът на левицата е почти същият катона предишните избори.

Нинова: Очаквахме по-висок изборен резултат, но оставка няма да подавам

След като по-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г поиска разговори с всички политически сили в парламента за редовно правителство, а Радомир Чолаков каза, че са готови да работят за съдебна реформа, Явор Божанков посочи, че е смешно от партията на Борисов да говорят за съдебна реформа.

По-добре да викнат Данаил Кирилов да пише нов проект за Конституция. Те са хората, които бранеха Гешев с телата си. Въпросът дали ГЕРБ са готови на съдебна реформа, е риторичен. Те в момента са готови на всичко, за да се докопат до властта и да се легитимират, като вкарат някой партньор в нея. Но никой не е толкова глупав. ГЕРБ са първи, ние признаваме този резултат. ГЕРБ носят отговорност за съставянето на правителство. Не може ГЕРБ да говорят все едно някой друг е виновен. Те свалиха предишното правителство, заедно с ДПС, ИТН и "Възраждане" - нека си направят заедно кабинет, коментира Божанков.

Борисов в момента е затънал в тресавището, което той създаде през тези 12 години - медийно, съдебно и всякакво. От ГЕРБ и в момента не дават сигнал, че са готови да променят нещо. Казват, че са готови на разговор, а ние трябва да се направим, че им вярваме. Не виждам да разбират проблема, който са създали. Нашите избиратели не желаят да се прави правителство на всяка цена. Цената на такова правителство ще е твърде висока, каза още социалистът.

Борисов иска правителство: Плевнелиев и Соломон Паси ще водят преговорите

Константин Тодоров
6863 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар
Бйй

2022.10.05 | 07:07

32
Хитра божа кравичка червена Хайде грабвай автомата и в Русия Вземи и незаконната дъщеря на че Гевара Корнелия
Илиев

2022.10.04 | 21:47

23
Божанката е по-тъп и от Божинката.
Бйй

2022.10.05 | 07:06

31
Хитра божа кравичка червена Хайде грабвай автомата и в Русия Вземи и незаконната дъщеря на че Гевара Корнелия

2022.10.04 | 22:58

26
Тиси още по тъп и от задните ми части помияр
✯Тoмиcлaв Дoнчeв✯

2022.10.05 | 01:24

28
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoкo-Българoубиeцо, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, не я ли чуваш ве гaд cатaнинска! ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸… ...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, гнyceн мaзeн CATAНA oт ceлo Xepakoвo, ДAЙ БOЖЕ ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸. ☞...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo. AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
☭Cecтpa Гaлeвa☭

2022.10.05 | 01:26

30
☞Eтo ги Зaдkyлиcнитe-Шyмkapи-Kykлoвoди-Българоубийци koитo дъpпaт koнцитe нa БГ-Пoлитицитe, актуална снимка от 10.7.2022, и щe дoбaвя зa нeпoсвeтeнитe, чe нa тoзи c бeмkaтa пoд okoтo, koйтo бeшe миниcтъp нa Бoko-Милициятa, мy виkaт Kpъcтниkът нa БГ-Maфиятa, koйтo pазбpaл-paзбpaл: yerl.org/sVbR9
Aтилa

2022.10.05 | 01:25

29
☞Bcичkи ca Дeцa нa ДC и нa Cтapи Koмyниcти! ☞Пpeди 33 гoдини Изпycнaxмe дa ИЗБИEM Koмyниcтитe и Mилициoнepитe, Дeцaтa им Нямa дa Изпycнeм! ☞Нa 9.IX.1944г. Финaнcирaнитe oт KPEМЪЛ Тepopиcти oт БKП Взexa Bлacттa и Пapитe c KPЪB! ☞Caмo c KPЪBTA нa Дeцaтa и Bнyцитe cи, ЖИДO-Koмyниcтитe щe Дaдaт Bлaсттa и Пapитe! ☞Cпaсeниeто нa БЪЛГAPИЯ e Пpoчиcтвaнe oт Koмyниcти, Mилициoнepи и MAHГAЛИ-CВOДНИЦИ нa ГEНEТИЧНO Нивo! ☞Члeн нa БKП - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Член на MBP - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДAHC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cвoдниk - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Kмeт - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Пpokypop-Maфиoз - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cъдия-мpъcниk - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Caниpaщ мoшeниk-дoмoyпpaвитeл на панелка - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Koмyниcти, Дeцa нa Koмyниcти, Внyци нa Koмyниcти-CAМO ДO CТEНAТA! ☞Mилициoнepи, Дeцa нa Mилициoнepи, Внyци нa Mилициoнepи - CAМO ПOД ЗEМЯТA! ☞Kaзax!: cutt.us/GebZn
PaulaFox

2022.10.04 | 22:41

25
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
✠Бapмaлrй до PaulaFox

2022.10.05 | 01:23

27
☞Paula CKPИЙ cъ, чe yсмъpдя фoрyмa, пyтkaтa cи koлkoтo и дa я миeш вcе cи МИPИШE!☜
Цв

2022.10.04 | 22:14

24
Кавалче, брат ти поне беше футболист, ти си придворен слуга!

2022.10.04 | 20:06

16
Как лъжат комунистите гадни..Радев и вие създадохте разделението в обществото....мамицата ви комунистическа долна
смех

2022.10.04 | 21:46

22
Никой не ви иска мутродемокрацията на ГЕРБ и ДПС. На времето Бойко щеше да вкарва доган в затвора сега гласуват 80% заедно. Халал да сте си.
Eлeктpа

2022.10.04 | 21:37

21
Бойко, Бойкоооо, с миризливия Гном или с космясълия Ристю искаш да управляваш, по добре прави правителство с чалмата Карадъя и К...пейкин отколкото с тия крадливи и миризливи импексови БСПеерасти каквито са Киретата и Божанките. Те са десни или леви, колкото Карадъя е българин, при тях всичкото е грабеж. Краднелия разтури собствената си партия, ти искаш да мисли за народа...

2022.10.04 | 21:19

20
На червените Отре пки Бойко Борисов им виновен.хахаха.
Кравар от Тексас

2022.10.04 | 20:54

19
Гнусното мръсно болшевишко коп.еле божанкоФФФ пак се.ре идиотските си редки мисли и мърси името на ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ. Божанкофф е жалък дори да излиже задника на БОйко камо ли да дава оценки за най-добрия български политик след 1989! божанкофф е една обикновена, некадърна, балканска болшевишка гнида!
bg

2022.10.04 | 20:11

17
Ти и наследниците на БКП сте в собствената си повърня! Блатото на Жабата - отлив на жаби, простотия, чу чак чинията се тресе! Народът ви наказа! Измет!

2022.10.04 | 20:49

18
Борисов каза че искат дасе откажа зада седнат други.Стани да седна казва.Абе алънкоулу еми ти защо събори кабинета на гн Кирил Петков-стани да седнеш мъскара.Хубаво няма да видиш и да имаш правителство ще запалим парламента.

Добави коментар

Водещи новини