Костадин Паскалев: Трябва Конгрес и смяна на ръководството на БСП

  • 02 октомври 2022 23:30

  • 2976
  • 4
Костадин Паскалев: Трябва Конгрес и смяна на ръководството на БСП
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е продължава своето свободно падане в политическото пространство. ... Непрекъснатата загуба на електорат е заради ръководството на партията. ... БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има пред себе си една единствена възможност - незабавно провеждане на Конгрес, смяна на ръководството на партията и работа за силно ляво обединение". Това каза пред БНР Костадин Паскалев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и изказа прогноза гласувалите за социалистическата партия да са около 180 хиляди души, което ще е ново намаление с около 25% от предходните избори.

Според Паскалев има огромно огорчение и разочарование у българските граждани от това, което се случи при управлението на коалицията ПП, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ДБ и ИТН: "Бяха прекрачени всички червени линии, които ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е си беше очертало. Остана само една - Истанбулската конвенция - остава и нея да я прескочим и всичко ще е наред".

По думите му качеството на живот не се е подобрило, за да представи пред своите избиратели управлението на кабинета "Петков".

"Пълното безумие на това управление е, че реанимира ГЕРБ. До голяма степен се възстанови и ДПС със своето влияние. Със своето не особено разумно поведение ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е непрекъснато ограничаваше доверието от обществото към партията. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не се опита да направи едно ляво обединение, което да представи лявата алтернатива за развитието на държавата. Това е огромният проблем".

Паскалев подчерта, че "на терена на една политическа партия могат да играят играчи само ако тази партия позволи със своето безсилие": "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е направи това. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се опита да играе на терена на ВМРО в един момент. Станахме едва ли не консервативно-патриотична организация". 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2976 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.10.04 | 08:33

4
Евроатлантици такива. Тя, визията била евроатлантическа.
PaulaFox

2022.10.03 | 11:58

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Правец е червен

2022.10.03 | 03:09

2
Трябва ни човека който да обедини цялото ляво от абв до бсдп
ГО ВЕДО БЪЛГАРСКО!

2022.10.03 | 01:13

1
НА КОНГРЕСА ЛИ ЩЕ НАМЕРИТЕ ГАС? :)

Добави коментар

Водещи новини