Божанков (БСП):  ГЕРБ не са готови да водят реален дебат

  • 19 октомври 2022 08:32

  • 254
  • 1
Божанков (БСП):  ГЕРБ не са готови да водят реален дебат
© Кадър бТВ

"Не би трябвало да е изненада, че не участваме в разговори. Преди шест години сме заявили, че с ГЕРБ няма да правим правителство. Имало е предложения към нас за председател на парламента, отклонявали сме ги и винаги сме държали тезата, че ГЕРБ и ДПС са част от корупционния модел". Това заяви Явор Божанков от БСП пред БТВ в кулоарите на Народното събрание.

“Виждаме, че ГЕРБ не са готови да водят реален дебат за съдебна реформа, за корупцията у нас. Затова и не виждаме смисъл да участваме в никакви разговори. Изборът на председател на НС е израз и на формиране на някакво мнозинство”, каза още той.

Божанков допълни, че няма да подкрепят Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети за председател на НС.

Минчев: Всичките ми съперници за шеф на НС са сериозни

„Ако имаме възможност а съставим редовен кабинет, ще го направим. България има нужда от редовно правителство“, добави депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Последвайте канала на

Десислава Станева
254 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.19 | 13:30

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини