Бойко Рашков: Купуване на гласове има и в момента

  • 29 септември 2022 16:33

  • 1356
  • 4
Бойко Рашков: Купуване на гласове има и в момента
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Водачът на листата на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ в Перник Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския се срещна със симпатизанти в Кърджали. Една от коментираните теми бе предстоящият вот в неделя.

Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския вече от няколко месеца не е министър на вътрешните работи, но купуване на гласове и в момента има. И в момента ги задържат и арестуват. Пита се в задачата: Кой е виновен в крайна сметка?", коментира той. 

Арестуваха общински съветник от Кърджали за купуване на гласове

Пред присъстващите симпатизанти Рашков обясни защо от две служебни правителства и едно редовно насам не се строи магистрала „Хемус“.

“За повечето лотове няма строителни книжа, като за част от тях липсва дори утвърдено трасе от МРРБ. Трябва нещата да се случват по законите в нашата страна, за да има и кой да отговаря, ако се случи нещо“, каза той.

В разговорите си със симпатизанти той наблегна на младите хора, като най-заинтересовани България да се развива положително, за да поискат да останат. Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския изнесе данни, според които в България има 150 хил. смъртни случая годишно, 60 хил. раждания и 60 хил. заминали в чужбина. 

Мая Йорданова
1356 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
За криминал най-важен имунитетът

2022.10.01 | 16:59

4
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник има имунитет и може да продължава измами и изнудване.
Писна ни от ЧАШКО ДАМАДЖАНАТА

2022.09.29 | 18:26

3
Чашко дамаджаната знае кой купува гласове. да назове поръчителите. то се подразбира ПП , БСП, партия с име на плащад Възраждане и ДБ.
Ганчо

2022.09.29 | 17:42

2
Ма къде си бе джибриле?
Веско Григоров от град Левски

2022.09.29 | 17:05

1
Набора явно е изтрезнял . Това си е стара практика след падането на нашият вожд и учител другарят Тодор Живков. Сега да си сърбате попарата. Като ни върнете властта няма да има купуване на гласове.

Добави коментар

Водещи новини