Кристиан Вигенин: Радев спечели категорично дебата с Герджиков, ще го победи категорично и на балотажа

  • 19 ноември 2021 15:38

  • 2389
  • 49
© Пресцентър БСП (архив)

И с моето присъствие тук в Пловдив като зам.-председател на БСП искам да потвърдя още веднъж нашата подкрепа за президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и вицепрезидента Илияна Йотова на балотажа тази неделя. Това каза пред журналисти в Пловдив зам.-председателят на БСП Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, който дойде в Пловдив за закриването на кампанията на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна Йотова, предаде репортер на Novini.bg.

Искам да ви уверя, че социалистите са мотивирани, мобилизирани и ние ще подкрепим кандидатите с номер 6. Всякакви двусмислия, които се опитваха някои да внушат през последните дни, не отговарят на нашите очаквания и нашите искания. Промяната ще бъде реализирана само ако президентът Радев спечели своя втори мандат. Едно ново мнозинство в Народното събрание и един президент с потвърден мандат заедно могат да променят България към по-добро, заяви Вигенин.

Попитан дали преговорната група на БСП за управляваща коалиция няма да бъде бойкотирана, социалистът посочи: "Не смятам, че групата за преговори ще бъде бойкотирана. Предстои в следващите дни да вземем решение първо по преговорната рамка, т.е. Кои са политиките, които БСП ще отстоява в тези преговори. Разбира се, най-общо самите работни групи по конкретните теми ще работят по-конкретно. В края на тези преговори, когато видим резултата, Националният съвет отново ще се събере и ще ще вземе решение дали на база на постигнатото БСП може да се включи в следващото управление. На този етап началото е обнадеждаващо. Ние смятаме, че има всички възможности да се формира едно солидно мнозинство на промяната от 124 народни представители в този парламент. Ние ще положим всички усилия. Независимо че Нинова е в оставка, тя ще продължава да бъде председател до избора на нов председател на БСП. Тя ще работи и в преговорната група на базата на мандат, който ще ѝ бъде даден от Националния съвет. Подхождаме към тези преговори така, че те да бъдат успешни, защото България и българските граждани имат нужда от това".

Румен Радев към Герджиков: Вие сте лицето на коалицията "Магнитски" и тези, които ограбиха България

В отговор на въпрос БСП преговаряла ли е за министерства и министерски постове, зам.-председателят на "червените" каза: "Започнахме преговорите по политики, знаете кои са нашите приоритетни въпроси, но е твърде рано да се говори за имена. Времето за номинация на министри не е дошло, защото рискуваме да създадем напрежение, което не е необходимо. Разбира се, социалното министерство е едно от министетствата, които работят по приоритетна за БСП политика, но сме твърде далече от този етап. Нека да видим първо имаме ли достатъчно допитни точки, нека да видим какви ще са общите решения. Имена се спрягат в медиите на база на слухове. Имена не са коментирани. Имена ще коментираме тогава, когато се договорим по политиките. Ние няма да настояваме за министерства, първо ще настояваме какво ще бъде реализирано. Когато се договорим по политиката в най-важните сектори, оттам нататък кой точно ще е човекът, който ще реализира самата политика, не е чак толкова важно. Затова фокусът ни е тук. Имена не са обсъждани".

Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, коментира и снощния президентски дебат между Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Анастас Герджиков: "Мисля, че се видя разликата в подхода, в амбицията, в посоката, в която всеки един от двамата кандидати иска да води България. Този дебат само препотвърди нашата подкрепа за Радев. Смятам, че според направените коментари и в социалните мрежи, и от коментаторите, категоричният победител беше Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Такъв ще бъде той и в неделя".

Ректорът на СУ проф. Герджиков сключил договор с майка си за 9000 лева

Константин Тодоров
2389 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
Врътни му една

2021.11.20 | 01:42

49
Иди му врътни една на Мунчо

2021.11.19 | 19:54

48
И, тоя пудел наглец чуждо, потекло итой,се,остра,
МИСЛЕТЕ ХОРА СЕГА ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО

2021.11.19 | 19:27

47
Хора – в неделя е много ама много важен ден. ще трябва да избираме между развилнялият се Сатрап - Българоубиец, масон и разединител на нацията, прегазил с подкованите си чизми многократно основния закон водещ ни към червена милиционерска диктатура и ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦА, ДЕМОКРАТ И ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА ПРОФ. ГЕРДЖИКОВ. ХОРА - МИСЛЕТЕ В КАКВА СТРАНА ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ И ДАЛИ ОТНОВО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ЗАД ТЕЛЕНА ОГРАДА КАТО ОВЦЕ ЗА СТРИГАНЕ И КЛАНЕ. МИСЛЕТЕ ХОРА ДНЕС - ПОСЛЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО.
МИСЛЕТЕ ХОРА СЕГА ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО

2021.11.19 | 19:27

46
мислете хора. в неделя е балотажа. какво ще изберем - демократ интелектуалец или масон - диктатор от руски или латиноамерикански тип. Изборът е ваш. В понеделник ще бъде късно. Виждате как неговата партия - на Радев - ни готви приемането на 50 ядрени бойни глави от Инджирлик които ще ни направят приоритетна цел на руските ракети /не харесвам рашките ама ракетите им са истински/, ще ни надупят на Сев. Македония и ще ни принудят да приемем, че децата ни трябва да бъдат безполови а мама и татко ще се превърнат в родител 1 и 2. това ни готвят Радев, Кирчо и Кокорчо под топлия поглед на Херо Мустафа.
Мравка

2021.11.19 | 18:52

45
Нечестността на Румен Радев и лъжите на канадеца Кирил Петков най-накрая ще зарази цялото правителство.

2021.11.19 | 18:49

44
ЧЕРВЕН ВИГЕН ТАПАНАР
катана

2021.11.19 | 18:09

42
не може да е Вагини излезнал през газо,щото прилича на гъз.

2021.11.19 | 18:18

43
Защо всички комунистически отрочета разнасят само смрад на смърт?
катана

2021.11.19 | 18:07

41
ръси само лъжи Ал Бънди
ГЕЙдЖОРЛиНА

2021.11.19 | 17:43

38
"Професор" Герджиков показа скованост , лицемерие и хомосесексуални способности за сношение. Радев показа грамотност , позитивизам, лидерски и позитивни ка4ества. Изберете сами. Румен Радев: България вече не е бащиния на шеф с шкафчета

2021.11.19 | 17:53

40
Яж му на Радю у...

2021.11.19 | 17:43

37
Румчо вчера ни вкара в 3 дипломатически скандала ,с Украйна с Турция и с ЕК
ГЕЙдЖОРЛиНА

2021.11.19 | 17:46

39
не забравяш ли и.. МАИАК ти ?? аххахахаааа

Добави коментар

Водещи новини