Кирил Петков: Високите цени на елекроенергията са заради саботаж на системата

  • 23 октомври 2021 17:30

  • 11441
  • 40
Кирил Петков: Високите цени на елекроенергията са заради саботаж на системата
© bulphoto (архив)

Голяма част от това, което виждаме при тока и газа, е саботаж на системата. В газопреносната система имаме на 50% по-евтин природен газ от Азербайджан, който имаме възможност да го купуваме. Купуваме едва 20%, а продължаваме да купуваме по-скъп газ от „Газпром“. Това заяви бившият министър на икономиката и съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в предаването „ЕвроДикоФ“ на Евроком.

Той добави, че гръцката връзка вече 12 години не е завършена.

„Аз разбирам министъра (на енергетиката Андрей ЖивковАндрей ЖивковАндрей Живков е роден през 1971 г. в град Ботевград. Завършва средното си образование в 1-во Единно – бел.ред.), че не му е лесно, не го обвиняван, но тези бордове трябва да си ходят. Тази енергийна криза е свързана с бордовете“, посочи Петков.

Кирил Петков: Предлагаме зелен сертификат чрез тест за антитела за 9 месеца

Връзката с Гърция не е направена от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, бордовете са назначени от тях, а не сега, категоричен бе Петков.

Би било нормално Конституционният съд да поиска да чуе моето становище или нотариално завереното ми волеизявление за отказ от канадско гражданство, заяви той.

Петков посочи, че КС е поискало становище от хора, които преди това се изказвали против него в медиите.

„Ако решението на Конституционния съд дойде в сряда, това ще окаже влияние върху изборите. Защо е това бързане – не знам. Ако ме бяха поканили, решението щеше да се забави с един месец. Аз уважа КС. За мен съдът си е съд. Не трябваше тези неща да се случват, а да се запази репутацията на институцията в най-чист вид“, добави той.

Според него решението на КС би повлияло на неговото участие в изборите и на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Петков сподели и каква е позицията му относно гражданството: „Общият принцип би бил: ако един български гражданин направи всичко възможно – плати си таксата, даде си паспортите, подпише си декларацията с нотариален акт, всичко това го направи – това трябва да е моментът, в който отказът се счита“.

„Като се замисля, аз съм много чист пред себе си. Получих поканата и още не бях сигурен, че ще бъда министър. Аз си предадох паспорта, отказах се от 1000 долара на месец пенсия, отказах се от здравеопазване. Баща ми ме извика и ми каза: - „Кириле, не го прави! Това ти е безопасността, гарантиран доход. Аз бях 5 години емигрант, за да стигна до това“. Това, което зависеше от мен, го направих. Каквото реши съдът, ще се съобразя“, заключи Петков.

Три пъти уволнявах шефовете на ББР, а те все обжалваха, поради което си оставаха на постовете, заяви още Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

После им казахме, че ако банката загуби, ще бъдат съдени за милиони. След това веднага си подадоха оставките, сподели той. Според него те са имали шефове извън правителство, които са ги подтиквали да останат.

ИТН трябва да включи Мика Зайков в ръководството. Днес сутринта пак си говорих с Мика ЗайковаМика ЗайковаМика Зайкова е родена на 2 февруари 1942 година в София. Завършила е Минно-геоложкия институт,. Аз мисля, че тя е каналът след изборите между ПП и ИТН, посочи Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Още не е станало належащо, но след изборите ще направя контакт със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, а и с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Не може да има още едно служебно правителство, категоричен бе Петков.

Мая Йорданова
11441 40

Свързани новини

Коментари 40

Добави коментар
оперен певец

2021.10.23 | 17:41

1
този е измамник следователно надушва измамите
Сони

2021.10.23 | 17:45

2
Пореедния ненормалник
Пчеличките от ГЕРБ

2021.10.23 | 17:47

3
12 години градят, а Радев и Глутницата му за 6 месеца съсипаха всичко!

2021.10.23 | 17:56

7
Не пчеличките, а кал.инките и не "градят", а крадат, но иначе да, 12 години простотия.

2021.10.23 | 17:48

4
bunch of idiots
боце

2021.10.23 | 17:53

5
Руски саботаж,а харвардски мърльо?
Цар Киро и той с лъжата за "евтин" газ

2021.10.23 | 17:56

6
от Азърбайджан. Няма такова нещо, цените на газа у нас са европейски, купуваме на цената в Амстердам независимо по коя тръба ни влиза.
3579

2021.10.23 | 18:02

8
Абе , няма ли кой да разкара тоя келеш ???!!! Нагъл манипулатор , Остап Бендер !!!

2021.10.23 | 18:03

9
Отменете извънредното положение.

2021.10.23 | 18:05

10
Каза истината, отменете го
Родолюбец

2021.10.23 | 18:05

11
Не щеме ний масони (Гнусен Моше Гадев), не щеме ний пари (дубайски дирхами), а искаме свобода, човешки правдини! Припев: Напред! Напред! Напред да вървим! България от робство да освободим! Не щеме ний военни, не щеме ний паши (олигарси) – жадуват свободата нашите души! Нее щеме ний подлоги (черепарски), ни православен цар (царя) – свободата свята е нашият олтар! Не щеме ний Маями, не щеме Бабикяни ни екзарх-шарлатани (Киро Ментата)! Не щем да сме робове на Господ самозван (Славуца)! Разкъсайте робове робския ярем, щом не сме свободни, по-добре да мрем!

Добави коментар

Водещи новини