Кирил Петков: Високите цени на елекроенергията са заради саботаж на системата

  • 23 октомври 2021 17:30

  • 11442
  • 40
Кирил Петков: Високите цени на елекроенергията са заради саботаж на системата
© bulphoto (архив)

Голяма част от това, което виждаме при тока и газа, е саботаж на системата. В газопреносната система имаме на 50% по-евтин природен газ от Азербайджан, който имаме възможност да го купуваме. Купуваме едва 20%, а продължаваме да купуваме по-скъп газ от „Газпром“. Това заяви бившият министър на икономиката и съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в предаването „ЕвроДикоФ“ на Евроком.

Той добави, че гръцката връзка вече 12 години не е завършена.

„Аз разбирам министъра (на енергетиката Андрей ЖивковАндрей ЖивковАндрей Живков е роден през 1971 г. в град Ботевград. Завършва средното си образование в 1-во Единно – бел.ред.), че не му е лесно, не го обвиняван, но тези бордове трябва да си ходят. Тази енергийна криза е свързана с бордовете“, посочи Петков.

Кирил Петков: Предлагаме зелен сертификат чрез тест за антитела за 9 месеца

Връзката с Гърция не е направена от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, бордовете са назначени от тях, а не сега, категоричен бе Петков.

Би било нормално Конституционният съд да поиска да чуе моето становище или нотариално завереното ми волеизявление за отказ от канадско гражданство, заяви той.

Петков посочи, че КС е поискало становище от хора, които преди това се изказвали против него в медиите.

„Ако решението на Конституционния съд дойде в сряда, това ще окаже влияние върху изборите. Защо е това бързане – не знам. Ако ме бяха поканили, решението щеше да се забави с един месец. Аз уважа КС. За мен съдът си е съд. Не трябваше тези неща да се случват, а да се запази репутацията на институцията в най-чист вид“, добави той.

Според него решението на КС би повлияло на неговото участие в изборите и на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Петков сподели и каква е позицията му относно гражданството: „Общият принцип би бил: ако един български гражданин направи всичко възможно – плати си таксата, даде си паспортите, подпише си декларацията с нотариален акт, всичко това го направи – това трябва да е моментът, в който отказът се счита“.

„Като се замисля, аз съм много чист пред себе си. Получих поканата и още не бях сигурен, че ще бъда министър. Аз си предадох паспорта, отказах се от 1000 долара на месец пенсия, отказах се от здравеопазване. Баща ми ме извика и ми каза: - „Кириле, не го прави! Това ти е безопасността, гарантиран доход. Аз бях 5 години емигрант, за да стигна до това“. Това, което зависеше от мен, го направих. Каквото реши съдът, ще се съобразя“, заключи Петков.

Три пъти уволнявах шефовете на ББР, а те все обжалваха, поради което си оставаха на постовете, заяви още Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

После им казахме, че ако банката загуби, ще бъдат съдени за милиони. След това веднага си подадоха оставките, сподели той. Според него те са имали шефове извън правителство, които са ги подтиквали да останат.

ИТН трябва да включи Мика Зайков в ръководството. Днес сутринта пак си говорих с Мика ЗайковаМика ЗайковаМика Зайкова е родена на 2 февруари 1942 година в София. Завършила е Минно-геоложкия институт,. Аз мисля, че тя е каналът след изборите между ПП и ИТН, посочи Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Още не е станало належащо, но след изборите ще направя контакт със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, а и с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Не може да има още едно служебно правителство, категоричен бе Петков.

Мая Йорданова
11442 40

Свързани новини

Коментари 40

Добави коментар
Народът ще гласува масово за ПП

2021.10.23 | 20:45

32
Кандидатът на мафията - Герджиков няма как да надвие кандидата на народа - Радев. Народът може да е наивен, но е умен и знае че именно хората на Бойко в обръча от фирми на бизнес мафията подготвиха подводни камъни за служебното правителство и за следващото управление. Затова кандидата на ББ и Доган - Герджиков ще загуби изборите.

2021.10.23 | 23:07

40
Ще ще,на върбова Коледа.
Пчеличките от ГЕРБ

2021.10.23 | 21:46

39
12 години градят, а Радев и Глутницата му за 6 месеца съсипаха всичко!

2021.10.23 | 20:53

34
Ти ли си народа боклук. Писна ми някой да се представлява за народа.
Кирчо и Кокорчо

2021.10.23 | 19:20

25
К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. И ако това са "почтенните" дето ще ни "оправят" за 800 дни - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б.

2021.10.23 | 21:18

38
Елате пиленца при батко, ще си спинкате в пандиза сладко, сладко.

2021.10.23 | 19:21

26
Какво означавало абревиатурата на новата Радева п.а.р.т.и.я.т на К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о "ПП ПП" ? П.р.о.к.о.п.и.е.в Плаща Повече от П.е.е.в.с.к.и. В случая нае.ания е Р.и.с.т.ь.о М.а.д.ж.о.т.о дето коленичеше по паветата и се кълнеше във вярност на диктатора. Сега диктатора верен на стила си да прецаква всички, го отстранява от изборите за да прелее гласовете му към своята партия. Така е Р.и.с.т.е - по делата им ще ги познаете. С какъвто се събереш ....

2021.10.23 | 21:17

37
Еми Прокопчето има повече кинти от Пеевски а тези "почтенни" мекерета се ориентират правилно.

2021.10.23 | 19:21

27
Почтенни пичове, бе - до мозъка на костите. На тези "почтенни" момченца можете да им доверите и банковите си сметки - щото така или иначе ще ви ограбят ако дойдат на власт. Спомнете си Жан Виденов и Румен Гечев. Първите признаци са вече на лице - непосилни цени на горивата и тока. парното е по добре да не си го пускате вече. Хипер инфлация. Цените в магазините е по добре да не ги гледате, че ще се изприщите. А идва и Р.а.д.е.в.а.т.а зима - ако не го изритаме на 14.11.2021 от президинтсвото.Кой плаща за автобусите? кой плаща на мекеретата дето ужким ги посрещат радостно, кой плаща за постоянното им присъствие по телевизиите? Поредните мошенници – ВНОСНИ месии като при цяря - дето ша ни опраят за 800 дни - разбирай ограбят за има няма 800 дни.

2021.10.23 | 21:16

36
Изключително "почтенни" мекерета на Гестаповеца Радев. "Почтенни" като него.
лукан

2021.10.23 | 21:15

35
шмекери
М

2021.10.23 | 20:47

33
Твоето волеизлеяние може си го завреш някъде евтин мошеник! Пра баба ми още плаче, че била влюбена в теб.

2021.10.23 | 20:25

31
Абе Кириле, ти май забрави кой управлява от шест месеца. Обаче си прав, саботьори сте и то поръчкови.
вярно е

2021.10.23 | 20:02

30
То е ясно,че е вярно.Още преди месеци си гласуваха закон с който оставиха за още 5години същиге хора по бордове.Навсякъде в енергетиката са хора на Герб и ДПС.Това е капана ,който заложиха с цел да провалят служебното правителство.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.10.23 | 19:56

29
Като чуя ''саботаж'' си представям Румен Радев :)

2021.10.23 | 19:44

28
Кириле ти откри топлата вода отдавна се знае че енергийната борса е компрометирана и трябва да се закрие както и прекупвачите на ток.

Добави коментар

Водещи новини